Close Menu

Moroccanoil Color Depositing Masks

MOROCCANOIL® INTRODUCEERT DE NIEUWE COLOR DEPOSITING MASK COLLECTIE - een lijn van vernieuwende maskers die kleur afgeven zonder het haar te beschadigen. 

Moroccanoil®, de pionier in haarverzorging op basis van arganolie, kondigt met veel trots de lancering aan van de NIEUWE collectie Color Depositing Masks, een collectie van kleurmaskers die pure pigmenten afgeven, terwijl ze het haar tot in de diepte voeden en verzorgen zoals een regulier conditionerend masker doet. De collectie bestaat uit zeven diverse kleuren voor een prachtige, vrijblijvende tint die veilig is voor het haar. 

De collectie van verzorgende kleurmaskers is speciaal ontwikkeld om de haarkleur van elk type haar te verrijken, de tint te verfrissen en om vrijblijvend te kunnen experimenteren met kleur terwijl het haar ook nog diep verzorgd wordt. Of je nu op zoek bent naar een trendy wassing, meer dimensie wil geven aan je kleur of je tint tussen salonbezoeken door intens wil houden; dit makkelijk te gebruiken masker met tijdelijke kleur geeft jou daar alle mogelijkheid toe. 

‘’Wij waarderen en behouden graag onze toppositie in de wereld van haarverzorging, dus met nieuwe lanceringen spelen we in op trends zonder ons merk-DNA te verliezen’’, aldus Moroccanoil co-founder, Carmen Tal. ‘’We stellen daarom met veel plezier een collectie voor die trouw blijft aan onze filosofie, door kleurmaskers aan te bieden die zorgen voor direct resultaat, maar ook voor intense verzorging.’’

De maskers zijn verkrijgbaar in tubes van 200 ml (€34,90) die gemaakt zijn van 50% gerecycled plastic en in sachets van 30 ml (€8,90). Moroccanoil doet er alles aan om de hoeveelheid nieuw plastic in productverpakkingen te verminderen en daarmee een bijdrage te leveren aan een schonere wereld. 

De Moroccanoil Depositing Masks zijn vanaf NU verkrijgbaar bij professionele salons.