Close Menu
It's here. Fatboy Hair.

It's here. Fatboy Hair.

‘’I wanted to create products with boogie.’’ Zo omschrijft Fatboy founder Tyson Kennedy zijn zoektocht naar het creëren van de ultieme set haarproducten voor een moeiteloze, textured look. Vanuit zijn kleine keuken in zijn appartement in New York begon de met een Grammy genomineerde muzikant en haarstylist aan een recept voor een product dat ‘’gewoon werkte zoals het zou moeten’’. Het resultaat? Fatboy’s Perfect Putty. Hiermee was het merk geboren en werd het product een regelrechte hit.

Products that do the business

Products that do the business

Vandaag de dag is Fatboy een award-winning merk met een collectie van kwalitatieve stylingproducten. Tyson staat hierbij nog steeds aan het voorfront, maar ontwikkelt en produceert inmiddels vanuit hoogstaande laboratoria verspreid door heel Amerika. 

De Creative Hub - het hoofdkantoor - van het merk is gelegen in Brooklyn, New York en is altijd in beweging. Op deze plek werken stylisten, muzikanten, fotografen en conceptuele denkers samen en uiten zij hun inspiratie, ideeën en gevoel door het creëren van shoots, looks, muziek en nieuwe producten voor het merk.

Tyson Kennedy

Tyson Kennedy

Tyson, de originele ‘’Fatboy’’ met een dun, lang postuur is de haarstylist en founder van Cutler Salon in Brooklyn, New York. Terwijl hij hele dagen werkte in zijn salon, raakte hij gefrustreerd over stylingproducten die niet werkten zoals hij ze nodig had. Als voormalige rockster - Tyson heeft als artiest opgetreden met zijn band Stereogram - ging hij actief aan de slag om te creëren wat hij miste. 

Maak kennis met producten waarvan je niet wist dat je ze nodig had, maar waar je zeker nooit meer zonder zult kunnen.

Artists for Artists

Artists for Artists

Fatboy is groot geworden door hun combinatie van baanbrekende producten en toch simpliciteit. Het maakt ze niet uit wat er gaande is in de industrie. Wat de trends zijn; wat iedereen doet. Het gaat hen juist om wat er nog niet gedaan is. ‘’Artists for artists’’, noemt Tyson het graag. Wat ook je geslacht, ras, religie, kapsel of hobby is: met Fatboy style je het your way.

#artistsforartists #StagetoSalon