Close Menu

Nu NIEUW in het assortiment van #mydentity: de ''Stroke It out''-Balayage Kit! Deze unieke, langverwachte kit is alles wat je nodig hebt om op een easy manier de beste balayages te zetten. De Nieuwe #Stroke7 Clay Lightener maakt het je er zoveel gemakkelijker op! En om helemaal in die balayage vibe te blijven, hier 7 redenen waarom jij de Balayage Kit nodig hebt in je leven:

 

1. Slay de Balayage techniek

Een balayage zetten was dankzij de nieuwe ''Stoke It Out''-Kit van #mydentity nog nooit zo makkelijk. Wanneer de #Stroke7 Rosé Balayage Lightener wordt gemixt met de Thicc Balayage Activators, verandert #Stroke7’s ElastiShell™ Technology de romige, soepele formule in een flexibele viscositeit met minimaal schilferen voor een gelijkmatige oplichting. Een perfect blend dus!

 

2. Geformuleerd met de signature Lavendel geur

Are you kidding me? Alle formules in de Kit zijn geformuleerd met de bekende Lavender Scent, de favoriete geur van Guy Tang himself. Dus terwijl jij een balayage zet bij één van jouw klanten, kun je genieten van die heerlijke geur! 

 

3. Unieke ElastiShell™ Technology

De #Stroke7 formule bevat een innovatieve, unieke technoligie, genaamd ElastiShell™. Dit zorgt voor een flexibele viscositeit met minimaal schilferen voor een gelijkmatige oplichting van het haar! Hierdoor is het verdelen van het product moeiteloos en heeft de klei en romige textuur. Ook sluit de technologie vocht in voor een optimale, gelijkmatige oplichting. 

 

4. Rosé Gold Tools: #goals for on Instagram

In de Balayage Kit zitten maar liefst 5 Tools die je kunt gebruiken om de ultieme balayage in te zetten: een Paddle, Large Brush, Small Brush, Mixing Bowl én Comb allemaal in een glanzende rosé gouden kleur gehuld. Zo maak jij jouw Instagram Video helemaal #mydentity-waardig!

 

5. Well...it's Guy Tang

Wil je niet gewoon alléén maar met producten werken waarop je vollop kunt vertrouwen? En formules aanhouden die perfect werken met de Direct Dyes, Permanent Shades, X-press Toners en alle andere prachtige kleuren die in het assortiment van #mydentity te vinden zijn? Precies...as I said.

 

6. Licht op tot 7 levels

Deze #Stroke7 formule licht op tot maar liefst 7 niveaus. Op zoek naar een sterkere formule voor oplichting? Probeer dan eens de #mydentity Big 9!

 

7. He made a video about it

Guy Tang heeft, speciaal voor de lancering van deze Balayage Kit, een tutorial opgenomen waarin hij alle ins en outs nog eens haarfijn uitlegt. Bekijk hem hieronder!

 

Nog meer ontdekken over de Balayage Kit? Neem dan hier een kijkje in de folder.