Close Menu

Onweerstaanbare krullen: de Curl Collectie van Moroccanoil

Ben jij gezegend met grove krullen, natuurlijke slag, kroes krul, Hollywood waves of is je haar rijk aan golven? Wij weten hoe het kan zijn. Vele vrouwen benijden je, maar zelf denk je soms anders. Je durft geen föhn aan te raken en vele shampoos drogen je lokken uit. Wij zijn van mening dat je haar moet kunnen meebewegen met je lichaam en moeiteloos perfect en pluisvrij gestyled haar moet kunnen worden, wélk type krul moeder natuur jou ook gegeven heeft. Moroccanoil is hier om je te helpen - en de haat-liefde verhouding tussen jou en je prachtige krullen om te zetten in niets anders dan passie, veerkracht en vertrouwen. Girl's, it's time to love your curls...

A world of oil-infused waves

Geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van de 21ste eeuw, gemaakt voor iedereen die zich laat tegenhouden door krullend haar dat snel droog, breekbaar en kwetsbaar wordt: Moroccanoil Curl. Omdat krullen in alle vormen en maten de perfecte textuur verdienen. Deze productlijn zorgt voor extra controle, zichtbaar volume en een flinke shine boost; een onweerstaanbare combinatie en een essentiële toevoeging aan je verzorgingsritueel. 

De vrijheid van graven in het zand met je voeten. Het uitwaaien tijdens een wandeling langs de Mediterrane kust. De kracht van perfecte golven in de zee: dát is het gevoel dat de nieuwe Curl collectie jou en je haar geeft. Moroccanoil gaat elk moment voor dat gevoel. En dat willen we met iedere vrouw over de hele wereld delen. Gevuld met de iconische antioxidantrijke arganolie, optimaliseren de INTENSE CURL CREAM, CURL DEFINING CREAM en de CURL CONTROL MOUSSE de vochtbalans van jouw geliefde lokken. Rijk aan vitamine E en voedende vetzuren, verzorgt Moroccanoil Curl tot in de puntjes. Het resultaat: intensief gehydrateerde, uniek gedefinieerde en pluisvrije krullen.

En met de toevoeging van de CURL CLEANSING CONDITIONER en de CURL RE-ENERGIZING SPRAY kun je je krul-routine herontdekken! Gelijk bestellen? Dat kan hier.

Onweerstaanbare krullen: de Curl Collectie van Moroccanoil