Close Menu

Kadootjes voor in de schoen

Heb jij jouw gedichten al klaar voor de avond van 5 december? De Sint is weer aangekomen in het land, en dat betekent dat het rijmen en inslaan van kado's weer gaat beginnen! Om je alvast een beetje te inspireren, hebben wij wat ideetjes verzameld over leuke kado's voor in de schoen.

Naast de welbekende full size producten van Moroccanoil, bestaat er tegenwoordig van bijna elke verzorging ook een travel size. Dit wordt natuurlijk niet voor niets het instap-model genoemd. Perfect voor in de schoen! 

1. Weightless Hydrating Mask

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask is ideaal om het haar intensief te voeden tijdens de koude winterdagen, zonder het haar te verzwaren. Deze crèmige, doch lichtgewicht conditioner geeft door middel van arganolie elasticiteit en handelbaarheid terug aan het haar.  


2. Everlasting Style Holiday Giftset

De Holiday Giftset met Style essentials van Moroccanoil heeft het ideale formaat om kado te geven in de schoen. De Sint hoeft er niet mee over de daken te sjouwen, want de Hydrating Styling Cream, Luminous Hairspray en Treatment zitten in een tinnen doosje bij elkaar. Met de favorites in deze limited edition set zit je haar gegarandeerd goed!


3. Treatment Ornament

Vlak na Sinterklaas is het tijd om de kerstboom op te tuigen. En wat is leuker dan deze vol hangen met de nieuwe Treatment Ornament? Een Treatment 25 ml verpakt in een kerstig, glinsterend doosje. En laat dit Ornament nou précies in de schoen passen voor 5 december!

4. Curl Defining Cream

Definieer krullen heel december perfect met Moroccanoil Curl Defining Cream. Kou? Sneeuw? Van kroezen en pluizen zul je geen last meer hebben. Dit product is bij uitstek het populairste uit de Moroccanoil Curl collectie en dus een musthave gift voor in de schoen.