Close Menu

MOROCCANOIL #FEARLESSBEAUTY: LEER TRACI EN ALDARA KENNEN

Je lokken komen in het dagelijks leven regelmatig in aanraking met zonlicht, water of andere elementen die beschadiging kunnen veroorzaken. Het resultaat? Droge, doffe, zwakke en pluizige lokken.

#fearlessbeauty door Moroccanoil vertelt het verhaal van vrouwen die met volle overtuiging gaan voor hun passie, zonder zich tegen te laten houden door beschadigd haar. Maak kennis met twee vrouwen die dagelijks vertrouwen op de Moroccanoil Repair Collectie: fitness trainster Traci en onderwaterfotograaf Aldara.

 

Traci

Traci geeft yogalessen en sessies als personal trainer en doet ook nog eigen workouts. Dankzij deze actieve lifestyle wast ze haar haar zeer regelmatig. Daarvoor vertrouwt zij op Moisture Repair Shampoo en Conditioner om de kracht en vochtbalans van haar haar te herstellen en haar krullen levendig en gezond te houden.

 

Aldara

Als onderwaterfotograaf zwemt Aldara dagelijks in de zee of in het zwembad om schoonheid vast te leggen onder het wateroppervlak. Zij vertrouwt op Restorative Hair Mask met de proteïnerijke formule die haar door zout en chloor beschadigde haar versterkt en herstelt.

 

 

 

MOROCCANOIL #FEARLESSBEAUTY: LEER TRACI EN ALDARA KENNEN