Close Menu

 Beste Moroccanoil partner, 

Ook in deze moeilijke en onzekere tijden willen wij er voor jou zijn en waar nodig extra ondersteuning bieden. Wij hebben in het voorjaar van 2020 een Salon Support actie gehouden die we vanwege de hoge waardering door onze partners willen gaan herhalen, beschikbaar tot nader bericht. 

 Veel salons willen direct verzorgings- en stylingproducten gaan leveren aan hun klanten. Productverkoop is normaal gesproken al een mooie extra inkomstenbron voor je salon maar nu de salons gesloten zijn is het één van de weinige inkomstenbronnen die overblijft.

Je moet natuurlijk voorkomen dat je klanten hun verzorgings- en stylingproducten gaan kopen bij een webshop en wij hebben daar een hele mooie oplossing voor!

 Om je klanten tegemoet te kunnen komen en een stukje inkomsten te kunnen genereren willen we jou onze logistieke mogelijkheden gratis ter beschikking stellen. Hoe werkt dit?

 1. 

Je neemt zelf contact op met je klanten via mail, telefoon of Whatsapp.

 
 2. 
Je biedt ze Moroccanoil producten aan voor thuisgebruik.

  3. 

Je noteert de bestelling en stuurt ze een Tikkie voor de betaling.

 4. 

Je plaatst de bestelling onder jouw salonnaam bij ons, bij voorkeur via de Beautyshop, achter de inlog op www.beautydistrict.nl. Bestellen via telefoon of email kan natuurlijk ook maar gezien alle extra kosten die wij voor deze actie maken zou het fijn zijn als de order online binnenkomt.

 5. 

Je geeft mondeling, in de mail of via het opmerkingenveld in de Beautyshop het afleveradres van je klant door. 

 6. 

Wij zorgen dat de bestelling binnen 2 dagen direct en gratis wordt afgeleverd bij je klant.

 7.  

Wij sturen je de factuur zoals gebruikelijk. 

 8. 

Wij berekenen geen verzendkosten en er is geen minimaal orderbedrag. Wij nemen dus alle extra kosten voor onze rekening.
Wel vragen we jou om een bestelling van minimaal 2 producten per afleveradres te plaatsen. 

 9. 

Als kadootje naar jouw klant voegen we gratis een Moroccanoil samplepakket toe t.w.v. € 6,95. 


Ook zullen we geen verzendkosten rekenen op bestellingen die je wel in je salon geleverd wilt hebben. Bij deze bestellingen voegen we ook een Moroccanoil samplepakket toe. Deze regeling geldt ook tot nader bericht. 

We hopen je hiermee te kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijd en zijn altijd beschikbaar voor je vragen. 

Het Beautydistrict team 

Moroccanoil Salon Support