Close Menu

Moroccanoil wint Beauty Astir Award 2018!

Eind maart was het moment dat voor dit jaar de Beauty Astir Awards werden uitgereikt. De Beauty Astir Award is één van de meest prestigieuze prijzen die er te winnen valt binnen de wereld van cosmetica. Voor alweer de 33e editie van deze uitreiking waren ruim 170 genodigden aanwezig, die allemaal hoopten op het winnen van de felbegeerde Award. 

De kanshebbende producten binnen alle 18 (!) categorieën worden beoordeeld door een vakjury van Beauty Experts, beauty journalisten en bekende beauty influencers. Hieruit ontstaat een top drie, die bekend wordt gemaakt tijdens de uitreiking van de Awards, waarna eindelijk bekend wordt welk product heeft gewonnen.

Dit jaar heeft Moroccanoil meegedaan met het splinternieuwe krul-duo: de Curl Cleansing Conditioner en de Curl Re-Energizing Spray. Binnen de betreffende categorie, ''haarverzorging populair'', deden maarliefst 10 bekende merken mee, zoals onder andere Schwarzkopf, Keune en Guhl.

Na een spannende opbouw, uitleg en onthulling was het moment dan daar...we won!

Volgens de jury kwamen Moroccanoil Curl Cleansing Conditioner en Curl Re-Energizing Spray er met vlag en wimpel uit. De jury had de volgende lovende woorden over de twee producten:

''De Curl Cleansing Conditioner reinigt en voedt op milde wijze en ontwart het haar. De spray is een verfrissende mist die veerkracht, vitaliteit en definitie geeft aan de meest weerbarstige krullen. Een waardige aanvulling op de fijne Curl Collectie.''   

Heb jij de Award-winnende producten al in de salon staan? Bestel ze hier.

 

Moroccanoil wint Beauty Astir Award 2018!