Close Menu

Op 6 mei lanceren we maar liefst 4 nieuwe Mydentity Super Powers! De Night Warrior en Titanium Shield en twee Vibrant Pastels, Heartbreaker en Loverboy, worden toegevoegd aan de Mydentity collectie om jouw klanten gemakkelijk te introduceren bij de wereld van vibrant colors.Night Warrior en Titanium Shield
Night Warrior, de naam zegt het al, een krachtige zwarte direct dye die we al deze tijd stiekem gemist hebben. Met de Night Warrior hoef je voor bijvoorbeeld shadow roots niet langer meer met verschillende formules te rommelen. Je creëert met deze kleur gemakkelijk diepten en schaduwen in het haar. Daarnaast mengt de kleur eenvoudig met alle Superpowers. Creëer bijvoorbeeld een diepe Forest Green of een blauw-zwarte tint.

De Titanium Shield is een prachtige, zilveren kleur. De lila-basis zorgt dat gele ondertonen worden gecanceld zodat je niet het risico loopt dat je klant met blauw of groen komt te zitten. Wil je een extra icy look creëren? Voeg de Sheer Power toe.

Heartbreaker en Loverboy

Heartbreaker en Loverboy zijn zachte, verfijnde kleuren die ieder type klant kan hebben. Je zou ze kunnen vergelijken met de demi-permanente 7RG of Naked Blush maar nu extreem gepigmenteerd en met een minimale fade.

Heartbreaker is een tedere kleur. Een perfect opstapje voor blondines die voor een kleurrijke look willen gaan, maar het nog spannend vinden. Loverboy is een flitsende kleur. Deze lijkt op de Cosmic Coral, maar waar deze fel is, is de Loverboy zachter van kleur. Guy Tang heeft ervoor gezorgd dat de kleuren, bij het opzetten, een violet-basis hebben om zo warme ondertonen te bedwingen.

De Heartbreaker en Loverboy zijn de perfecte kleuren om jouw klant zich comfortabel te laten voelen met andere tinten dan blond en bruin. Wie weet komen ze de volgende keer terug met een Crimson Spell of Magenta Magic wens!
Bestel je alle 4 de nieuwe kleuren? Dan ontvang je nu een GRATIS up-to-date Mydentity Swatch-Ring t.w.v. € 50,-!