Close Menu

Online tutorial: Curl, Curl, Curl...!

De volle, levendige krul heeft het zwaar gehad tijdens de decembermaand. Een krultang hier, een haarlakje daar: dag na dag dienden de lokken perfect te zitten voor alle kerstdiners en daaropvolgende feestjes. Nu dat voorbij is doen we er alles aan om die bos krullen weer fris en gezond te maken. Maar hoe? THE COLOR Specialist en krul-expert Lara laat zien hoe je met behulp van de Moroccanoil Curl collectie veerkrachtige krullen creëert:

 

Wassen en voeden in één

Om te beginnen is het belangrijk om de krullen diep te reinigen en tot aan het haarzakje te voeden. Dit kan heel gemakkelijk met de Moroccanoil Curl Cleansing Conditioner: een niet-schuimende shampoo en conditioner in één met natuurlijke tea tree-olie, arganolie en ontstekingsremmende antioxidanten. Dit bewaakt de vochtbalans van de hoofdhuid en maakt een aparte conditioner dus a waste of time!

Volume zoals nooit tevoren

Onmisbaar bij het creëren van prachtige krullen zijn de Moroccanoil Curl Defining Cream en de Moroccanoil Treatment. De voedende crème activeert handdoekdroge krullen en samen met de pure arganolie wordt het karakter van de krul flink versterkt. Daarnaast op zoek naar een hold voor de komende paar dagen? Pak de Moroccanoil Curl Re-Energizing Spray erbij, die op basis van groene thee en aloë vera is geformuleerd. Deze lichtgewichte spray zorgt voor een directe hydratatieboost en extra gladde, mooi gevormde krullen. Zo ben jij, samen met je curls, helemaal klaar voor een sprankelend 2018!