Close Menu

Repair your hair
Niet alleen de gure, winterse dagen van nu zorgen voor droge lokken en schrale haarpunten, maar ook de feestjes en daarbij behorende stylingproducten van afgelopen december hebben jouw dierbare wortels ongetwijfeld geen goed gedaan. Om ervoor te zorgen dat je haar er weer tegenaan kan voor de rest van de winter zul je maatregelen moeten treffen. En, zoals het bekende gezegde klinkt: een goed begin is het halve werk. Begin dan ook nu met herstellen!

Heractiveer je lokken
Een belangrijk verzorgingsduo om je haar weer gezond te krijgen: de Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner. Verrijkt met heropbouwende keratine en een geconcentreerde hoeveelheid vetzuren zijn deze producten echte hair-savers. Ook niet geheel onbelangrijk: de ingrediënten in dit duo herstellen de elasticiteit van je haar, zodat het weer even veerkrachtig is als dat jij zelf bent!

Wissel dit af met Moroccanoil Restorative Hair Mask: een echte oppepper die je haar in 5-7 minuten voorziet van een gezonde dosis arganolie, shea butter en herstellende proteïne, die de heropbouw van binnenuit stimuleren. Sluit af met Moroccanoil Treatment om je haar te ontklitten en te voorzien van een frisse glans.

Kun jij ook niet wachten deze ultiem herstellende verzorging uit te proberen? Bestel de producten dan hier.

 

Repair your hair