. Blonde Perfecting Purple Duo – Beautydistrict B.V.
Blonde Perfecting Purple Shampoo & Conditioner Duo
Moroccanoil Nieuws

Blonde Perfecting Purple Duo

De Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo & Conditioner zijn speciaal ontwikkeld voor blond, grijs of (licht)bruin opgelicht haar.

Deze lijn neutraliseert ongewenste koper-, geel- of oranjetinten door violetpigmenten af te geven die de haarkleur compleet vernieuwen. Met behulp van de gepatenteerde ArganIDTM️- technologie kunnen het pigment en de verzorgende elementen van arganolie diep in de cortex indringen, voor een zijdezacht en glanzend resultaat. Nu beschikbaar als duo in 500 ml formaat!

Belanrijke kenmerken: 

• Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor zijn of haar type blond haar.

• Daarnaast is het voorzien van dezelfde iconische Moroccanoil-geur en gepatenteerde ArganIDTM️- technologie, waardoor violet pigmenten en de krachtige antioxidanten uit arganolie diep in het haar kunnen dringen. Voor een gezond en glanzend resultaat van binnenuit!

• Deze duo-verpakking is de ideale aanvulling op jouw Moroccanoil Color Care-assortiment! Naast het bedienen van klanten die last hebben van droog, futloos of beschadigd haar, heb je nu ook een goed aanbod voor jouw klanten die hun kleur goed willen houden.

• Ook onze Hydration, Repair, Volume en Smooth Shampoo & Conditioner zijn verkrijgbaar in 500 ml duo-verpakkingen!