Close Menu

GET TO KNOW OLIGO, BY JACKY & TAMARA

Het CALURA-kleursysteem is geformuleerd met een innovatieve exotherme technologie die is ontworpen om de penetratie van kleurstoffen te maximaliseren en haarbeschadiging tot een minimum te beperken. Elke tint werd geformuleerd om een ​​specifieke temperatuurstijging te genereren om de gewenste resultaten te bereiken. Als bonus biedt deze warmte een grondige penetratie van de gecertificeerde organische essences en keratine. Het resultaat is een onvergelijkbare stralende glans!

Het exotherme systeem CALURA biedt 3 primaire voordelen:
1- Ultieme grijs dekking
2-5 niveaus van lift
3- Langer houdbare kleurkarakters

De technologie van Blacklight biedt de meest heldere oplichting, terwijl het haar glanzend, gezond en gehydrateerd blijft.

Heb je interesse in Calura of Blacklight en wil je voelen, ruiken en zien wat voor resultaat je kunt behalen?

Look & Feel

Maak kennis met de kleuren van Calura en Blacklight. Wat is het, wat kun je er allemaal mee, hoe gebruik je het en wat zijn de voordelen.

We starten met de theorie van calura en blacklight en een live demo van een ontkleuring met blacklight. Het tweede deel bestaat uit een hands-on waar je zelf op een model een van onze kleuren kunt testen.

Inhoud

  • Waarom calura & blacklight

  • technologie

  • grijsdekking

  • oplichtingsniveau’s

  • hands-on try out op een model.

Datum: 27 mei 2019
Prijs: gratis
Type training: look & learn + hands-on
Duur training: 10:30 - 16:00 uur
 

GET TO KNOW OLIGO, BY JACKY & TAMARA
U bent momenteel niet ingelogd, klik hier om in te loggen om bijvoorbeeld u spaarsaldo te gebruiken om dit item tegen korting te reserveren.

Totaal ex. BTW: € 0,00
BTW: € 0,00
Totale kosten: € 0,00

Velden met een * zijn verplicht