Close Menu
#mydentity LAUNCH EVENT
@GUY_TANG GOES AMSTERDAM IN...
dagen
uur
min
sec

#MYDENTITY LAUNCH EVENT - KROMHOUTHAL, AMSTERDAM

#MYDENTITY LAUNCH EVENT - KROMHOUTHAL, AMSTERDAM

ZONDAG 30 SEPTEMBER 2018 (13:00 - 18:00 UUR)

Een uitgebreid en interactief programma waarin Guy Tang de nieuwste kleurtechnieken demonstreert en je op de hoogte brengt van de laatste trends. Guy Tang's sessies gaan over de dagelijkse praktijk en zijn dus heel herkenbaar. Het launch event heeft een primeur, want Amsterdam is de eerste plek waar Guy zijn innovatieve Balayage Kit presenteert.

► DEUREN OPEN (13:00 UUR)

De deuren openen om 13:00 en zullen sluiten om 14:00. Zorg er alsjeblieft voor dat je op tijd binnen bent, zodat je niks mist van de show!

► MYDENTITY GOES AMSTERDAM EVENT (14:00 - 16:00 UUR)

We nemen je mee in de wereld van #mydentity, waar je de nieuwste technieken gaat leren en we je op de hoogte brengen van de laatste trends.

► OPEN BAR (16:00 - 17:30 UUR)

Na afloop van de show is er de mogelijkheid om nog even na te genieten onder het genot van een hapje en drankje! Ga op de foto bij de picture wall en deel je foto met ons op social media. Free your inner self and show us #yourdentity!

LOCATIE
De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021KP Amsterdam

* De show zal in het Engels gegeven worden.

LAB EXPERIENCE BY GUY TANG - MEETING & EVENT CENTER APOLLO HOTEL VINKEVEEN

LAB EXPERIENCE BY GUY TANG - MEETING & EVENT CENTER APOLLO HOTEL VINKEVEEN

MAANDAG 1 OKTOBER OF DINSDAG 2 OKTOBER 2018 (08:30 - 15:30 UUR)

Een eendaagse trainingsdag waar Guy in een ochtend- en middagsessie handige tips en tricks geeft. De benaderingswijze is persoonlijk en je kunt één op één vragen aan Guy zelf stellen. Door elke cursist met een frisse blik te benaderen en nieuwe plannen op te stellen, ontstaan de mooiste creaties. In de ochtendsessie zal theorie besproken worden en in de middag gaan alle cursisten zelf aan de slag. Tevens zal dit een van de laatste keren zijn dat Guy zelf als Educator een trainingsdag verzorgt. Mis deze kans dus niet!

OCHTENDSESSIE - Look & learn (09:00-11:30)
De ochtend zal vooral in het teken staan van de theorie rondom haarkleuren. #hairbesties, kennis van de grondbeginselen van haarkleur is de eerste stap naar succesvol zijn met #mydentity.

LUNCH - (11:30-12:15)
Zit inbegrepen bij het ticket.

MIDDAGSESSIE - Hands-on (12:30-15:30)
Mijn collectie bestaat o.a. uit een assortiment voorgemengde, volledig op maat gemaakte nuances die ontworpen zijn voor ultieme creativiteit!
Ik wil nuances creëren waarmee je niet alleen de hotste haarkleurtrends van het seizoen creëert maar ook natuurlijke, draagbare looks die goed verkopen in de salons. Tijdens de hands-on training deel ik mijn geheime formuletips met jullie en laat ik je mijn signature technieken zien.

LOCATIE
Meeting & Event Center Apollo Hotel (Vinkeveen) 
Groenlandsekade 1
3645 BA
Vinkeveen

* De educatie zal in het Engels gegeven worden, er is een tolk aanwezig.

#mydentity LAUNCH EVENT

Gecreëerd door de grootste social media superster in de haarindustrie, is #mydentity by Guy Tang een merk dat stylisten als geen ander aanmoedigt hun eigen identiteit te vinden en te vieren. Op dit moment is Guy Tang bezig met een WORLD TOUR en reist hij de wereld af om iedere kapper - met passie voor kleur - kennis te laten maken met zijn nieuwe haarkleurmerk #mydentity. En op 30 september komt hij voor de eerste keer naar Nederland toe! Tijdens het lancerinsevent op 30 september geeft Guy Tang een spetterende show, waarbij hij zijn tips & tricks met jou deelt! Ook is er op 1 of 2 oktober de unieke kans om educatie van Guy Tang himself te volgen. Tijdens deze LAB Experience vertelt Guy Tang jou alles over zijn technieken en is er de ruimte om persoonlijk jouw vragen te stellen. Tevens zal dit een van de laatste keren zijn dat Guy Tang zelf educatie zal geven; mis deze kans dus niet!

#mydentity heeft een assortiment vol bijzondere kleuren die missen binnen het huidige haarkleuringspalet. Bring back fun and excitement en koop nu je tickets voor dit "once in a lifetime" launch event met Guy Tang!

SUPER POWER DIRECT DYES

SUPER POWER DIRECT DYES

De SuperDyes zijn zes extreem gepigmenteerde direct dyes. De kleuren hebben Super Power sterkte, vervagen pas na 30 wasbeurten, bieden intense diepte en enorme levendigheid. Alle #mydentity Super Power™ Direct Dyes kunnen met elkaar gemixt worden, om zo talloze kleurcombinaties te creëren. Are you ready to get #SuperPowers?!

Lees meer

#MYDENTITY PRODUCTEN BESTELLEN

#MYDENTITY PRODUCTEN BESTELLEN

Word nu klant van Beautydistrict en bestel jouw #mydentity producten 24/7 online! Je kunt klant van Beauytdistrict worden door het formulier in te vullen op: www.beautydistrict.nl/klant-worden. Nadat wij het door jou ingevulde formulier ontvangen hebben, ontvang je van ons binnen 3 dagen reactie.

Lees meer

#HAIRBESTIE KIT

#HAIRBESTIE KIT

#Hairbestie, de speciale Hairbestie-kit geeft jou alle tools om jouw eerste #mydentity kleuren te ontdekken. De Hairbestie-kit bevat:
• 6 Permanente kleuren 2oz.
• 12 Demi-Permanente kleuren 2oz.
• 5 X-press Toners 2oz.
• 1 #Big9 Creme Lightener 10oz.
• 1 #Magnum8 Powder Lightener 28. 2oz.

Én ontvang gratis:
• 1 Permanente Developer 20V 16oz.
• 1 Demi-Permanente developer 6V 16oz.
• Swatch-Ring
• 2 My Mystery Shades

Word nu klant bij Beautydistrict via www.beautydistrict.nl/klant-worden en bestel jouw Hairbestie kit op de Beautyshop!

Lees meer

GRATIS GOLD TICKET BIJ SALON OPENER (LIGHT)

GRATIS GOLD TICKET BIJ SALON OPENER (LIGHT)

De #MyConfidant shampoo & conditioner bevatten een pH van 5,7 en verwijderen daarom het meeste vuil en olie uit het haar, terwijl het vervagen van de haarkleur geminimaliseerd wordt.

Niemand houdt van plat haar! Deze kleur-veilige shampoo is zeer lichtgewicht en zorgt voor body en volume in het haar.

Bevat geen sulfaten, parabenen en natriumchloride.

Lees meer

#CreativeTeam

Ariana Sin is een haar- en make-up-artist, woonachtig in California. Kort nadat Ariana een gecertificeerde haarstyliste werd, schreef zij zich in voor een gerenommeerde make-up opleiding.
Dit was de start van haar carrière bij films en magazines, waar zij veel mensen ontmoette inclusief de ‘Hair Activist himself’: Guy Tang!
Wanneer ze onze #hairbestie niet assisteert, staat ze graag achter de stoel en leert ze alles over onze geweldige industrie.

Lees meer

Van “GuyTangHairBattle” winnaar tot lid van het #mydentity creatieve team, Kim inspireert via haar Instagramaccount dagelijks bijna 100 duizend #hairbesties.

Wat is het verhaal achter haar prachtige haarkleur creaties? “Ik houd ervan om mensen te helpen om er op hun best uit te zien én zich zo te voelen.

Mijn favoriete moment achter de stoel, is wanneer ik het geluk van mijn klanten op hun gezicht zie aan het einde van een sessie.”

Lees meer

Toen Tiffany Guy Tang’s YouTube kanaal ontdekte was ze meteen geobsedeerd en super gemotiveerd om zichzelf zoveel mogelijk te leren over haarkleur en haarstyling. Door Guy’s educatie en inspiratie video’s kreeg zij het vertrouwen om zichzelf als unieke haarstylist te omarmen. Ze specialiseert zichzelf in kleurcorrecties, blondering, balayage en fashion colors. Haar doel als haarstylist is om andere hun passie voor haarkleuring te laten ontdekken. “Iedereen heeft speciale en unieke talenten. Als we samenwerken zijn er absoluut geen grenzen aan wat wij kunnen bereiken als een community, wanneer we elkaar helpen, lief hebben en elkaar dingen leren zonder angst of veroordeling.” - Tiffany.

Lees meer

Programma

#mydentity Launch Event | Zondag 30 september 2018 in Amsterdam
13:00 - 14:00 uurOntvangst
14:00 - 16:00 uur#mydentity lanceringsevent met Guy Tang
16:00 - 17:30 uurOpen Bar & #selfietime
LAB EXPERIENCE - DAG 1 met Guy Tang | Maandag 1 oktober 2018 in Vinkeveen
08:30 - 9:00 uurOntvangst
09:00 - 11:30 uurLook & learn (theorie)
11:30 - 12:15 uurLunch
12:30 - 15:30 uurHands-on
LAB EXPERIENCE - DAG 2 met Guy Tang | Dinsdag 2 oktober 2018 in Vinkeveen
08:30 - 9:00 uurOntvangst
09:00 - 11:30 uurLook & learn (theorie)
11:30 - 12:15 uurLunch
12:30 - 15:30 uurHands-on

Vragen?

Vul het formulier in of bel naar 085 - 48 96 330. Wij slaan jouw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht