#mydentity LAUNCH EVENT | Beautydistrict
Close Menu
#mydentity LAUNCH EVENT
@GUY_TANG GOES AMSTERDAM IN...
dagen
uur
min
sec

BEAUTYDISTRICT INTRODUCEERT: MYDENTITY @Guy_Tang

HET BEGIN

In mijn jeugd worstelde ik elke dag met mijn identiteit. Ik wist niet wie ik was, wat ik wilde doen of wat mijn doel in het leven was. Pas toen ik haar ontdekte, vond ik mijn levensdoel, mijn richting. Haar heeft mijn leven gered.

#HAIRBESTIE COMMUNITY

Ik vond mijn identeit (#mydentity). Ik ontdekte dat ik het verschil wilde maken, dat ik de wereld wilde veranderen met haar. Maar bovenal wil ik een vriend zijn, een #hairbestie, en andere stylisten als ik inspireren om hun #mydentity te vinden, omdat ik het zo moeilijk vond om de mijne te vinden.

#mydentity

Ik heb #mydentity gecreëerd omdat ik de kleuren waar we allemaal van dromen op maat wilde maken. Kleuren die ontbreken in het huidige haarkleuringspalet. Ik wil een collectie creëren die het plezier en de spanning weer terugbrengt in onze branche. Maar ik wil vooral een community opzetten waarin onze #hairbestie famile kan groeien en waarin we allemaal onze #mydentity kunnen vinden. Want wanneer je weet wie je bent, heb je de moed om alles te doen waar je ooit van hebt kunnen dromen. 

#hairbesties, samen zullen we de kappersbranche veranderen. Let's evolve together!

#Hairbesties for Live | #HB4L

 

#MYDENTITY LAUNCH EVENT - AMSTERDAM

#MYDENTITY LAUNCH EVENT - AMSTERDAM

ZONDAG 30 SEPTEMBER 2018 (13:00 - 18:00 UUR)

► DEUREN OPEN (13:00 UUR)

De deuren openen om 13:00 en zullen sluiten om 14:00. Zorg er alsjeblieft voor dat je op tijd binnen bent, zodat je niks mist van de show!

► MYDENTITY GOES AMSTERDAM EVENT (14:00 - 17:00 UUR)

We nemen je mee in de wereld van #mydentity, waar je de nieuwste technieken gaat leren en we je op de hoogte brengen van de laatste trends.

► #SELFIETIME (17:00 - 18:00 UUR)

Ga op de foto bij de picture wall en deel je foto met ons op social media. Free your inner self and show us #yourdentity!

 

LAB EXPERIENCE BY GUY TANG - AMSTERDAM

LAB EXPERIENCE BY GUY TANG - AMSTERDAM

“#Hairbesties, samen met mijn team deel ik tijdens de LAB Experience alles wat je moet weten om succesvol te zijn met #mydentity. Van technische educatie tot signature technieken en al mijn geheime formule tips & tricks.

Ik kan niet wachten om te zien wat wij samen kunnen creëren met Mydentity!” Schrijf je nu in om zeker te zijn van een plek, want ik heb maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.” 

OCHTENDSESSIE - Look & learn
De ochtend zal vooral in het teken staan van de theorie rondom haarkleuren. #hairbesties, kennis van de grondbeginselen van haarkleur is de eerste stap naar succesvol zijn met #mydentity.

MIDDAGSESSIE - Hands-on
Mijn collectie bestaat o.a. uit een assortiment voorgemengde, volledig op maat gemaakte nuances die ontworpen zijn voor ultieme creativiteit!
Ik wil nuances creëren waarmee je niet alleen de hotste haarkleurtrends van het seizoen creëert maar ook natuurlijke, draagbare looks die goed verkopen in de salons. Tijdens de hands-on training deel ik mijn geheime formuletips met jullie en laat ik je mijn signature technieken zien.

#mydentity LAUNCH EVENT

Gecreëerd door de grootste social media superster in de haarindustrie, is #mydentity by Guy Tang een merk dat stylisten als geen ander aanmoedigt hun eigen identiteit te vinden en te vieren. Op dit moment is Guy Tang bezig met een WORLD TOUR en reist hij de wereld af om iedere kapper - met passie voor kleur - kennis te laten maken met #mydentity En op 30 september komt hij voor de eerste keer naar Nederland toe! Wij zijn dan ook ontzettend trots dat BEAUTYDISTRICT namens #mydentity het merk mag gaan voeren in Nederland.

#mydentity heeft een assortiment vol bijzondere kleuren die missen binnen het huidige haarkleuringspalet. Bring back fun and excitement en koop nu je tickets voor dit "once in a lifetime" launch event!

BERICHTEN: BEAUTY DISTRICT EVENT

SUPER POWER DIRECT DYES

SUPER POWER DIRECT DYES

De SuperDyes zijn zes extreem gepigmenteerde direct dyes. De kleuren hebben Super Power sterkte, vervagen pas na 30 wasbeurten, bieden intense diepte en enorme levendigheid. Alle #mydentity Super Power™ Direct Dyes kunnen met elkaar gemixt worden, om zo talloze kleurcombinaties te creëren. Are you ready to get #SuperPowers?!

Lees meer

NAKED COLLECTION

NAKED COLLECTION

De #NakedHairbestie lijn bestaat uit drie demi-permanente kleuren. De koele tonen met een warme reflectie geven een zacht en poederachtig eindresultaat. #Hairbestie, maak je klaar voor verleidelijke kleuren!

Lees meer

#HAIRBESTIE KIT

#HAIRBESTIE KIT

#Hairbestie, de speciale Hairbestie-kit geeft jou alle tools om jouw eerste #mydentity kleuren te ontdekken. De Hairbestie-kit bevat:
• 6 Permanente kleuren 2oz.
• 12 Demi-Permanente kleuren 2oz.
• 5 X-press Toners 2oz.
• 1 #Big9 Creme Lightener 10oz.
• 1 #Magnum8 Powder Lightener 28. 2oz.

Én ontvang gratis:
• 1 Permanente Developer 20V 16oz.
• 1 Demi-Permanente developer 6V 16oz.
• Swatch-Ring
• 2 My Mystery Shades

Lees meer

#MYCONFIDANT SHAMPOO & CONDITIONER

#MYCONFIDANT SHAMPOO & CONDITIONER

De #MyConfidant shampoo & conditioner bevatten een pH van 5,7 en verwijderen daarom het meeste vuil en olie uit het haar, terwijl het vervagen van de haarkleur geminimaliseerd wordt.

Niemand houdt van plat haar! Deze kleur-veilige shampoo is zeer lichtgewicht en zorgt voor body en volume in het haar.

Bevat geen sulfaten, parabenen en natriumchloride.

Lees meer

#CreativeTeam

Ariana Sin is een haar- en make-up-artist, woonachtig in California. Kort nadat Ariana een gecertificeerde haarstyliste werd, schreef zij zich in voor een gerenommeerde make-up opleiding.
Dit was de start van haar carrière bij films en magazines, waar zij veel mensen ontmoette inclusief de ‘Hair Activist himself’: Guy Tang!
Wanneer ze onze #hairbestie niet assisteert, staat ze graag achter de stoel en leert ze alles over onze geweldige industrie.

Lees meer

Van “GuyTangHairBattle” winnaar tot lid van het #mydentity creatieve team, Kim inspireert via haar Instagramaccount dagelijks bijna 100 duizend #hairbesties.

Wat is het verhaal achter haar prachtige haarkleur creaties? “Ik houd ervan om mensen te helpen om er op hun best uit te zien én zich zo te voelen.

Mijn favoriete moment achter de stoel, is wanneer ik het geluk van mijn klanten op hun gezicht zie aan het einde van een sessie.”

Lees meer

Programma

#mydentity Launch Event | Zondag 30 september 2018 in Amsterdam
13:00 uurOntvangst
14:00 - 17:00 uur#mydentity lanceringsevent
17:00 - 18:00 uur#selfietime bij de foto wall
LAB EXPERIENCE - DAG 1 | Maandag 1 oktober 2018 in Amsterdam
09:30 - 10:00 uurOntvangst
10:00 - 12:30 uurLook & learn (theorie)
12:30 - 13:30 uurLunch
13:30 - 17:30 uurHands-on
LAB EXPERIENCE - DAG 2 | Dinsdag 2 oktober 2018 in Amsterdam
09:30 - 10:00 uurOntvangst
10:00 - 12:30 uurLook & learn (theorie)
12:30 - 13:30 uurLunch
13:30 - 17:30 uurHands-on

Vragen?

Vul het formulier in of bel naar 085 - 48 96 330. Wij slaan jouw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht