Close Menu

Mydentity

''Wanneer je weet wie je bent, heb je de moed om alles te doen waar je ooit van hebt gedroomd.'' Toen social media-superster Guy Tang #mydentity creëerde, wist hij zeker dat hij zijn eigen identiteit wilde verwerken in unieke kleuren die ontbreken binnen het huidige kleuraanbod. Hij heeft de kleuren waar wij allemaal van dromen op maat gemaakt! YAAASSSS #Hairbestie!

Zelf vertelt hij hierover:

''In mijn jeugd worstelde ik elke dag met mijn identiteit. Ik wist niet wie ik was, wat ik wilde of wat mijn doel in het leven was. Pas toen ik haar ontdekte, vond ik mijn levensdoel, mijn richting. Haar heeft echt mijn leven gered.

Ik vond mijn identiteit (#mydentity). Ik ontdekte dat ik het verschil wil maken, dat ik de wereld wil veranderen met haar. Maar bovenal wil ik een vriend zijn, een #hairbestie, en andere stylisten als ik inspireren om hun #mydentity te vinden, omdat ik het zo moeilijk vond om de mijne te vinden. Ik heb #mydentity gecreëerd omdat ik de kleuren waar we allemaal van dromen op maat wilde maken. Kleuren die ontbreken aan het huidige kleuraanbod. Ik wil een collectie creëren die het plezier en de spanning weer terugbrengt in onze branche. Maar ik wil vooral een community opzetten waarin onze #Hairbestie familie kan groeien en waarin we allemaal onze #mydentity vinden. Want wanneer je weet wie je bent, heb je de moed om alles te doen waar je ooit van hebt gedroomd. #Hairbesties, samen zullen we de kappersbranche veranderen. Laten we ons samen ontwikkelen!''