Close Menu

Oligo Professionnel

Sinds 1986 bestaat OLIGO PROFESSIONNEL en is ontstaan in het hart van Montréal - Canada. De eerste twintig jaar heeft het team van OLIGO PROFESSIONNEL zich voornamelijk gericht op research en development van deze hoge kwaliteitsproducten. Kosten noch moeite zijn gespaard om de meest innovatieve haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. De visie van OLIGO PROFESSIONEL is om natuurlijke, veilige en exclusieve producten aan professionals te bieden. De geavanceerde technologieën zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie. 

Bij OLIGO PROFESSIONNEL staat men voor schoonheid van concept en formule tot aan de relatie tussen stylist en klant.

De aanhoudende en onaangename geur van ammoniak in de salon en in het haar zijn vanaf nu verleden tijd!

Een positieve en veilige kleurbeleving

Met de komst van het Calura Color Systeem bied jij jouw klant een positieve en veilige kleurbeleving. Calura biedt ongeëvenaarde levendigheid in kleur en verzorging aan het haar en bevat dankzij de exothermische technologie minder alkalische ingrediënten dan andere kleuringen.

De formule is volledig vrij van parabenen en PPD waardoor de kans op allergische reacties aanzienlijk wordt verminderd. Deze kleuring biedt optimale glans en conditionering, is zacht voor de hoofdhuid, heeft een aangename geur en biedt een veilige en gezondere werkomgeving.

Haar wordt voortdurend blootgesteld aan agressieve elementen. Denk hierbij aan externe factoren als vervuiling, zonlicht, chemische behandelingen en warme stylingtools. Hierdoor kan het haar dof en droog worden en is het extra kwetsbaar voor verdere beschadigingen. De formule van Calura haarkleuringen zijn verrijkt met keratine afkomstig van eiwitten uit wol. Deze keratine is van de allerhoogste kwaliteit en beschermt de natuurlijke structuur van het haar. Daarnaast levert het antioxidanten die het haar beschermen tegen de agressieve elementen waar het dagelijks aan bloot staat.

Het resultaat? Gezond, sterk en glanzend haar!