Merken

Beautydistrict is gespecialiseerd in het in de markt zetten en laten groeien van merken die de unieke schoonheid van mensen naar boven brengen, altijd met een focus op speciale haarproducten. Wij hebben een passie voor beauty én zaken doen, en willen dan ook de verbinding leggen tussen de mooiste wereldmerken en de best passende Nederlandse marktsegmenten!

We kiezen onze merken zorgvuldig uit op kwaliteit, blijvende resultaten en vooral passie voor het vak. Elk merk uit ons portfolio voldoet dus aan onze uitgangspunten, maar wel met een eigen specifieke doelgroep.

Welk merk past het best bij jou en je salon? We adviseren je graag!

Moroccanoil

Bekend en geliefd in de hele wereld als hét merk met arganolie van uitmuntende kwaliteit, verwerkt in alle producten. Moroccanoil biedt jarenlang succesvolle productlijnen in care, styling en sinds 2022 ook in kleur. Welkom in Moroccanoil’s world of oil-infused beauty!

✔ Wereldberoemd merk met honderdduizenden fans

✔ Breed assortiment in care en styling met een iconische geur

✔ Sinds 2022 met kleurlijn: Moroccanoil Professional Haircolor

#Mydentity

Toen social media-superster Guy Tang zijn merk #mydentity creëerde, wist hij zeker dat hij het merk zowel een unieke identiteit als exclusieve kleuren wilde geven, die ontbreken binnen het huidige kleuraanbod. Hij heeft gemaakt waar iedere creatieve stylist van droomt.

✔ Extreem creatief merk uit de VS, dat continu innoveert

✔ Bijzondere kleuren, die geen enkel ander merk heeft

✔ Gericht op het vinden van je eigen identiteit

Oligo Professionnel

De missie van Oligo Professionnel is om de salon te voorzien van gezondere en veiligere producten, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën, die alleen gemaakt kunnen worden met ultieme toewijding.

✔ Betrouwbaar, integer en servicegericht merk uit Canada

✔ Gezonde, veilige producten met de beste resultaten

✔ Focus op geavanceerde technologieën en onderzoek