Moroccanoil Treatment Purple

Moroccanoil Treatment Purple

De Moroccanoil Treatment, waar je zo van houdt, is nu geformuleerd met tooncorrigerende violette pigmenten. Moroccanoil Treatment Purple is speciaal ontwikkeld voor blond, gehighlight en grijs haar om kopertinten te neutraliseren en ongewenste gele en oranje tinten tegen te gaan.

Deze NIEUWE formule op basis van arganolie is rijk maar lichtgewicht, en wordt onmiddellijk in het haar opgenomen. Eén product dat ongewenste koperachtige tinten tegengaat en de levendigheid onmiddellijk herstelt, terwijl het langdurige zachtheid biedt, de handelbaarheid verbetert, de föhntijd verkort én een schitterende glans geeft! Treatment Purple is een must bij alle styling- en salonservices.

Belangrijkste ingrediënten
– Arganolie: Dankzij de diepe wortels en kleine bladeren van de arganboom is deze bestand tegen harde wind en waterverlies, waardoor een noot met een uniek rijk olieprofiel ontstaat. Arganolie, rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine E, is een eeuwenoud schoonheidsgeheim dat vele toepassingen kent. Helpt het haar, de huid en de nagels te hydrateren en te verzachten.

– Lijnzaadextract: Afkomstig van lijnzaad, een goede bron van alfa-linoleenzuur, een essentieel vetzuur dat het haar helpt er gezonder uit te zien en aan te voelen.

– Violette pigmenten: Neutraliseren koperachtige tinten terwijl ze kleur en visueel effect geven, diepte en dimensie versterken en een natuurlijk ogende glans geven.

I NHOUD PAKKET:
3x Treatment Purple 25 ml
4x Treatment Purple 50 ml
3x Discovery Kit Brilliant Blonde Set 
1x Treatment Purple display (35x 10 ml) | Salon use 50% korting 
1x Display Glorifier Acrylic | Salon use GRATIS
1x Treatment Purple 50 ml | Salon use GRATIS
15x Blonde Perfecting Purple 10 ml (sample) | GRATIS 
60x Brochure Moroccanoil Treatment  | GRATIS 
1x Treatment Purple Counter Card | GRATIS 

Moroccanoil Treatment