. Oligo Salon Use Duo’s – Beautydistrict B.V.
Nieuws Oligo

Oligo Salon Use Duo’s

Vier vertrouwde producten die helpen bij het optimaal onderhouden van het haar en schitterende haarkleur. Nu met een mooie combinatiekorting! Blacklight Care – Violet Shampoo & Conditioner 1000 ml & Blacklight SMART Pro Concentrate & Repair Treatment 490 ml Duo

Tijdelijk met 40% korting!

BLACKLIGHT CARE – VIOLET SHAMPOO & CONDITIONER 1000 ML (DUO) SALON USE
1x Blacklight Care – Violet Shampoo 1000 ml
1x Blacklight Care – Violet Conditioner 1000 ml

BLACKLIGHT SMART PRO – CONCENTRATE & REPAIR TREATMENT 490 ML
1x
Blacklight SMART PRO Bond Protection and Strengthening Concentrate 490 ml
1x Blacklight SMART Bond Building and Repair Treatment 490 ml

OP=OPBLACKLIGHT CARE
Violet Shampoo & Conditioner
Dit duo neutraliseert ongewenste gele tonen en biedt voordelen en optimale verzorging voor natuurlijk, gehighlight, opgelicht blond en gekleurd haar! De producten hydrateren, versterken de haarstructuur en herstellen oppervlaktebeschadigingen, terwijl de glans en het kleurbehoud wordt vergroot. Ze bevorderen ook gezonder haar en helpen het haar met een gewichtloze conditioning!

Gebruiksaanwijzing
Shampoo: Pas toe op vochtig haar. Laat het gelijkmatig schuimen en spoel uit. Behandeling herhalen, laten inwerken voor 1 tot 5 minuten en uitspoelen. Opvolgen met de Conditioner.

Conditioner: Verdeel een ruime hoeveelheid op schoon, vochtig haar. Laat 2-5 minuten inwerken. Uitspoelen.

(Gebruik handschoenen om vlekken op je handen of nagels te voorkomen)

OVER BLACKLIGHT SMART

BLACKLIGHT SMART biedt haarverzorgingsproducten die bond building bevorderen met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. De formules richten zich op het herstel en bescherming van essentiële haarbindingen zoals disulfide-, waterstof-, zout- en suikerverbindingen, terwijl ze ook de hoofdhuid verzorgen. De producten zijn geschikt voor alle haartypes en texturen, en reinigen en verzorgen de hoofdhuid. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen zoals siliconen, sulfaten, parabenen en zijn dierproefvrij.

Blacklight SMART Pro | Bond Protection and Strengthening Concentrate 490 ml

Dit product versterkt de innerlijke structuur van het haar en beschermt het haaroppervlak tijdens een chemische behandeling. Bedoeld als een opzichzelfstaande professionele behandeling óf als een toevoeging aan chemische behandelingen.

  • Samengesteld uit proteïnen, gewonnen uit rijst
  • Biedt bescherming tegen porositeit

Hoge kwaliteit bond building met 99,23% natuurlijke ingrediënten.

Siliconenvrij, sulfaatvrij, zoutvrij (natriumchloride), lelievrij, parabenenvrij, formaldehydevrij, methylisothiazolinon (MI) vrij, methylchloorisothiazolinon/methylisothiazolinon (MCI/MI) vrij, glutenvrij, bevat geen van dieren afkomstige materialen, niet getest op dieren.