Oligo Professionnel

Kwalitatieve haarproducten met natuurlijke, gezonde ingrediënten!

Vraag een gratis testkit aan!

Ben je saloneigenaar, stylist en/of colorist? Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van Oligo Professionnel met onze testkits! Laat je inspireren door onze stijlvolle kleuren met natuurlijke, veilige ingrediënten en ervaar het verschil zelf.

Oligo Professionnel

Het merk


Oligo Professionnel staat voor innovatie en het leveren van uitmuntende resultaten. De aanwezige expertise van professionele haarproducten uit zich in hoge kwaliteit en bovendien in het gebruik van natuurlijke, gezonde ingrediënten die het haar niet beschadigen. Oligo investeert veel in onderzoek en blijft grensverleggende formuleringen verbeteren, waardoor het volgens salons een betrouwbaar, integer en servicegericht merk is.

Oligo, opgericht bijna 40 jaar geleden in Montréal, is een toonaangevend familiebedrijf dat hoogwaardige haarproducten ontwikkelt en de kunst van productontwikkeling heeft geperfectioneerd. Het heeft de beste ingrediënten ter wereld ontdekt en een revolutie in kleur teweeggebracht. De missie van Oligo Professionnel is om salons te voorzien van gezondere, veiligere producten dankzij geavanceerde technologie en ultieme toewijding.

Oligo Professionnel wil niet alleen haar aanraken, maar ook levens raken. Met aandacht voor elk detail – vanaf concept tot verpakking tot formule – wil het merk haar ultieme doel bereiken: elk persoon zich mooi laten voelen op een natuurlijke, gezonde manier.

Oligo Professionnel Blacklight SMART

”Geen enkele goede stylist wil hoeven kiezen tussen een kwalitatief fantastische kleur of de gezondheid van het haar. Dat voelt alsof je moet compenseren en nooit het optimale resultaat kunt behalen voor je klant. Door de innovatieve exotherme technologie in Oligo producten maximaliseer je de penetratie van kleurstoffen, maar minimaliseer je haarbeschadiging. Hierdoor hoef je je nooit meer druk te maken om het resultaat!

Onze kleuringen bieden intense glans en zachtheid, waardoor je klant niets anders meer zal willen.”

Ilan Cohen
President bij Oligo Professionnel

Oligo Professionnel

Assortiment Oligo Professionnel

Ontdek awardwinnende haarkleur- en verzorgingsproducten van Oligo Professionnel, waaronder Calura Permanent Shine, Calura Gloss demi-permanente haarkleur, Blacklight Lightening System en FunkHue semi-permanente haarkleur.

Oligo Professionnel

Klant worden?

Beautydistrict Oligo Professionnel Calura Gloss

Ontdek de innovatieve wereld van Oligo Professionnel, waar toewijding aan uitmuntendheid en passie voor haar samenkomen. Benieuwd naar de producten of wil je advies over een geschikt merk voor jouw salon?