Close Menu

Momenteel verzorgt BEAUTYDISTRICT de distributie, educatie en communicatie van de merken MOROCCANOIL en OLIGO PROFESSIONNEL in Nederland.

Moroccanoil

Het verhaal van MOROCCANOIL begon tijdens een reis van mede-oprichtster Carmen Tal. Na het ondergaan van een kleurbehandeling was het haar van Carmen zwaar beschadigd en bracht een vriend haar naar een salon, waar zij in aanraking kwam met een bijzondere olie-behandeling. Het resultaat was verbluffend en het haar leek getransformeerd van beschadigd naar glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door het resultaat stelde Carmen haarzelf het doel om deze unieke behandeling te delen met alle vrouwen over de hele wereld. Dit was de geboorte van MOROCCANOIL.

Oligo Professionnel

Sinds 1986 bestaat OLIGO PROFESSIONNEL en is ontstaan in het hart van Montréal – Canada. De eerste twintig jaar heeft het team van OLIGO PROFESSIONNEL zich voornamelijk gericht op research en development van deze hoge kwaliteitsproducten. Kosten noch moeite zijn gespaard om de meest innovatieve haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. De visie van OLIGO PROFESSIONNEL is om natuurlijke, veilige en exclusieve producten aan professionals te bieden. De geavanceerde technologieën zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie.