Close Menu

Merken

BEAUTYDISTRICT verzorgt de verkoop, educatie, marketing en logistiek van de merken MOROCCANOIL, #MYDENTITY en OLIGO PROFESSIONNEL in Nederland.

Moroccanoil

Het verhaal van MOROCCANOIL begon tijdens een reis van mede-oprichtster Carmen Tal. Na het ondergaan van een kleurbehandeling was het haar van Carmen zwaar beschadigd en bracht een vriend haar naar een salon, waar zij in aanraking kwam met een bijzondere olie-behandeling. Het resultaat was verbluffend en het haar leek getransformeerd van beschadigd naar glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door het resultaat stelde Carmen haarzelf het doel om deze unieke behandeling te delen met alle vrouwen over de hele wereld. Dit was de geboorte van MOROCCANOIL.

Mydentity

''Wanneer je weet wie je bent, heb je de moed om alles te doen waar je ooit van hebt gedroomd.'' Toen social media-superster Guy Tang #mydentity creëerde, wist hij zeker dat hij zijn eigen identiteit wilde verwerken in unieke kleuren die ontbreken binnen het huidige kleuraanbod. Hij heeft de kleuren waar wij allemaal van dromen op maat gemaakt! YAAASSSS #Hairbestie!

Oligo Professionnel

Oligo Professionnel werd bijna 35 jaar geleden opgericht in het hart van Montréal als onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium voor hoogwaardige haarproducten. Tijdens dit proces heeft het merk de kunst van productontwikkeling geperfectioneerd en de beste ingrediënten ter wereld ontdekt. Met deze aangescherpte expertise zorgde dit familiebedrijf voor een revolutie in kleur. Het was - en blijft - de missie van Oligo Professionnel om de salon te voorzien van gezondere en veiligere producten, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën die alleen gemaakt kunnen worden met ultieme toewijding.