Close Menu

Merken

Momenteel verzorgt BEAUTYDISTRICT de distributie, educatie en communicatie van de merken MOROCCANOIL, FATBOY, #MYDENTITY en OLIGO PROFESSIONNEL in Nederland.

Het nieuwe stylingmerk van Beautydistrict
Fatboy

It's here. Fatboy Hair.

‘’I wanted to create products with boogie.’’ Zo omschrijft Fatboy founder Tyson Kennedy zijn zoektocht naar het creëren van de ultieme set haarproducten voor een moeiteloze, textured look. Vanuit zijn kleine keuken in zijn appartement in New York begon de met een Grammy genomineerde muzikant en haarstylist aan een recept voor een product dat ‘’gewoon werkte zoals het zou moeten’’. Het resultaat? Fatboy’s Perfect Putty. Hiermee was het merk geboren en werd het product een regelrechte hit.

Moroccanoil

Het verhaal van MOROCCANOIL begon tijdens een reis van mede-oprichtster Carmen Tal. Na het ondergaan van een kleurbehandeling was het haar van Carmen zwaar beschadigd en bracht een vriend haar naar een salon, waar zij in aanraking kwam met een bijzondere olie-behandeling. Het resultaat was verbluffend en het haar leek getransformeerd van beschadigd naar glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door het resultaat stelde Carmen haarzelf het doel om deze unieke behandeling te delen met alle vrouwen over de hele wereld. Dit was de geboorte van MOROCCANOIL.

Mydentity

''Wanneer je weet wie je bent, heb je de moed om alles te doen waar je ooit van hebt gedroomd.'' Toen social media-superster Guy Tang #mydentity creëerde, wist hij zeker dat hij zijn eigen identiteit wilde verwerken in unieke kleuren die ontbreken binnen het huidige kleuraanbod. Hij heeft de kleuren waar wij allemaal van dromen op maat gemaakt! YAAASSSS #Hairbestie!

Oligo Professionnel

Sinds 1986 bestaat OLIGO PROFESSIONNEL en is ontstaan in het hart van Montréal – Canada. De eerste twintig jaar heeft het team van OLIGO PROFESSIONNEL zich voornamelijk gericht op research en development van deze hoge kwaliteitsproducten. Kosten noch moeite zijn gespaard om de meest innovatieve haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. De visie van OLIGO PROFESSIONNEL is om natuurlijke, veilige en exclusieve producten aan professionals te bieden. De geavanceerde technologieën zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie.