Close Menu
Rolf van Volen

'De passie voor professional beauty zit bij ons in de genen'

Als je vraagt waar mijn passie voor beauty vandaan komt, moet ik eerlijk zeggen dat dit ons met de paplepel is ingegeven! Mijn opa was meester pruikenmaker voor theater Carré in Amsterdam. In het atelier aan de Van Woustraat - dat werd later de winkel Van Volen - werden de pruiken geknoopt, opgemaakt en vandaar vervoerd naar Carré, het theater aan de Amstel.

Mijn vader werkte daar ook, maar zijn passie ging verder. Producten werden in de jaren zeventig steeds belangrijker en doordat wij bijzondere wax-soorten gebruikten voor de pruiken die voornamelijk voor 'black-hair' bestemd waren, bezochten klanten van verschillende nationaliteiten ons. Daardoor heeft de winkel uiteindelijk een andere bestemming gekregen. Wij importeerden vanuit de hele wereld professionele producten.

De passie voor het vinden van kenmerkende kwaliteitsproducten is mij altijd bijgebleven. Moroccanoil was het eerste merk dat bij ons binnenkwam. Naast de persoonlijke benadering vanuit het merk zijn deze producten van hoge kwaliteit en kunnen zij zeer waardevol zijn voor onze klanten. Inmiddels hebben ook de kleurmerken Oligo Professionnel en Mydentity een plaats gekregen in het gamma en zullen er nog meer in de toekomst volgen! Beautydistrict werkt met merken en tools die elkaar versterken en de professionals in de Nederlandse markt optimaal bedienen.

Ons team is gedreven en persoonlijk; het zijn vakmensen en zij hebben een hart voor de beauty industrie. Samen zetten wij ons in om onze klanten een compleet assortiment te bieden en ondersteuning te geven op het gebied van ondernemerschap, marketing en educatie. Wij bieden onze klanten een community om gezamenlijk naar de toekomst te kijken, één waar hun mening telt.

Wij verwelkomen je graag!

Rolf van Volen, oprichter BEAUTYDISTRICT - professionals in beauty

Werken bij Beautydistrict? Kijk hier voor de openstaande vacatures.