De passie voor
het haar zit in
onze genen!

Beautydistrict combineert een strakke professionele zakelijkheid met een authentiek stukje familiegevoel. Klinkt leuk, maar wat bedoelen we precies?

Lees verder
Beautydistrict Oligo Professionnel Calura Gloss Beautydistrict Moroccanoil Treatment Beautydistrict Mydentity Beautydistrict Moroccanoil
Beautydistrict
Beautydistrict
Beautydistrict

Waar staan we voor?

Beautydistrict is gespecialiseerd in het in de markt zetten en laten groeien van merken die de unieke schoonheid van mensen naar boven brengen, altijd met een focus op speciale haarproducten.

Wij bouwen dus merken in Nederland. En dat doen we door de merkidentiteit van sterke en onderscheidende wereldmerken te vertalen naar de mogelijkheden van de Nederlandse markt. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht, maar groot genoeg om flexibel te kunnen zijn in jouw specifieke wensen.

Als Beautydistrict hebben we een passie voor haar, creativiteit én zaken doen. We willen de verbinding leggen tussen de mooiste wereldmerken en de best passende Nederlandse marktsegmenten! Daarom zijn we dagelijks op zoek naar de beste product-/marktcombinaties voor onze merken en klanten.

Kiezen voor een merk van Beautydistrict betekent altijd méér dan alleen het merk: je wordt door ons ontzorgd bij het groeien van de impact van jouw salon.

Als Beautydistrict bieden we creativiteit en marktkennis in combinatie met goed geregelde basisprocessen in vier verschillende verkoopkanalen: Professionals, Retail, Etail en Consumers. Beautydistrict voegt graag veel waarde toe aan jouw onderneming. Hierin zijn we prestatiegericht en leggen we de lat graag hoog. Waarom? Omdat we graag een stapje harder lopen voor jou als partner!

Dat doen we met onze 360º-marktbenadering: Beautydistrict biedt passende salesondersteuning, marketing support en logistiek en Beautydistrict L.A.B. biedt aansprekende, waardevolle educatie. Een totaalpakket aan dienstverlening dus, zodat je als ondernemer dagelijks meeprofiteert van de groei die we gezamenlijk in de markt creëren.

Als Beautydistrict zeggen we wat we doen… en doen we vooral ook wat we zeggen. Voorop staan altijd onze vijf kernwaarden:

✔ Gepassioneerd
We hebben een gedeelde passie voor schoonheid én business.

✔Onderscheidend
We combineren een authentiek familiegevoel met professionele zakelijkheid.

✔ Kwaliteitsgedreven
We werken met kwalitatief sterke, internationale merken die een groot segment bedienen.

✔ Doelgericht
We bieden creativiteit en kennis over de markt, in combinatie met goed gestroomlijnde processen.

✔ Betrouwbaar
We zeggen wat we doen én doen wat we zeggen.

Teamleden

Nora van Heeswijk
Nora van Heeswijk

Teamlead Sales

Rolf van Volen
Rolf van Volen

Founder

Jeanine Stoop
Jeanine Stoop

Manager Operations

Hans van Zandbergen
Hans van Zandbergen

C.E.O.

Niermala Timmers
Niermala Timmers

Teamlead Marketing

Ronald Feenstra

Accountmanager

Maxime Krenz

Sales Support

Noa van Volen
Noa van Volen

Marketing | Professionals

Angelique de Zwart
Angelique de Zwart

Accountmanager

Tamara Peeters
Tamara Peeters

Teamlead Education

Liek Deurloo

Accountmanager

Donna van der Galiën
Donna van der Galiën

Sales Support

Mariska Hoogendoorn
Mariska Hoogendoorn

Sales Support

Jolijn Akerboom
Jolijn Akerboom

Inside Sales

Nikki Post

Key Accountmanager Moroccanoil