Close Menu

Haarproducten

Beautydistrict distribueert professionele haarproducten van uiteenlopende professionele beautymerken. Wij bieden je onafhankelijk advies over de beste haarproducten voor jouw salon. Bij ons vind je alles over producten van onder andere moroccanoil en Oligo professionnel. Van haarverzorging tot stylen en het kleuren van haar. De haarverzorging van deze merken biedt soelaas voor alle haarstijlen, van fijn tot krullend haar. De producten die wij aanbieden zijn uitermate geschikt voor haarstylisten en kapsalons.

Populaire merken voor je haar

OLIGO PROFESSIONNEL Beautydistrict          producten van Moroccanoi Beautydistrict

 

 

Professionele haarverzorging voor beschadigd haar

Als haarstylist kom je in aanraking met allerlei soorten kapsels. Fijn haar kan al snel beschadigd raken als hier niet goed mee wordt omgegaan, bijvoorbeeld bij het verven van het haar. Bovendien hebben de weersomstandigheden een grote invloed op het haar. Hoe ga je om met een verwilderde, droge en/of beschadigde coupe? Professionele haarverzorging in de vorm van een haarmasker en hydraterende shampoo kunnen een levenloze haardos weer nieuw leven inblazen. Waar moet je op letten bij de aankoop van nieuwe haarproducten voor beschadigd haar? Zorg ervoor dat er voldoende voedingsstoffen in de producten aanwezig zijn die de vochtbalans herstellen. Gebruik een haarmasker om droge haarlokken weer soepel en glad te maken. Breng een conditioner in nadat je het haar hebt gewassen om het te beschermen en beschadiging in de toekomst te voorkomen.

Professionele haarproducten voor krullend haar

Als haarstylist heb je verschillende professionele haarproducten nodig om je klanten in al hun verscheidenheid op de beste manier van dienst te kunnen zijn. Krullend haar heeft bijvoorbeeld een specifieke behandeling nodig. Wil je haarproducten kopen voor krullend of golvend haar? Ga dan op zoek naar een shampoo, conditioner en/of cream die pluizig haar tegengaat. Ook een goede mousse is belangrijk als je het haar in model wil brengen na een knipbeurt. Houd de krullen levendig met een stevige, verzorgende formule die het haar veerkracht geeft. Natuurlijke haarproducten of haarproducten die gebaseerd zijn op een natuurlijk ingrediënt, zoals arganolie, geven het haar weer nieuwe flexibiliteit.

Professionele haarverfproducten voor kappers

Professionele kappersproducten zijn doorgaans een stuk minder schadelijk voor het haar dan producten die je zo bij de drogist kunt halen. Zo zijn de stoffen die in deze producten zitten minder agressief en beter oplosbaar. Bovendien zitten er betere ingrediënten in die ook nog eens in een hogere concentratie aanwezig zijn. Veel mensen kiezen ervoor zelf hun haar te verven met verf uit de drogist. Natuurlijk zijn professionele kappersmerken veel beter voor het haar. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste haarverf in de salon hebt? Haarverf merken voor de kapper als Oligo professionnel zijn vrij van parabenen en PPD, waardoor allergische reacties sterk worden verminderd. Bovendien bevatten de haarkleuringen keratine, wat de natuurlijke structuur van het haar beschermt. De antioxidanten in de verf beschermen het haar tegen externe factoren die een agressieve invloed kunnen hebben op het haar.

Voedende producten op basis van arganolie voor ieder haartype

Een effectief middel in professionele haarverzorging is arganolie. Producten op basis van Arganolie zijn rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren, vitamine E en antioxidanten, die een kalmerende, herstellende werking hebben. Bij Beautydistrict kan je gemakkelijk producten op basis van arganolie kopen die het haar voedt en revitaliseert. De heilzame werking van arganolie beperkt zich niet tot een specifiek haartype. Voor zowel fijn, normaal, dik als krullend haar biedt deze olie uitkomst. Hoewel je bij olie misschien denkt aan een vettige substantie, is bij arganolie het tegendeel waar. Daarom is arganolie ook bij dik, vet haar uitstekend te gebruiken. Het gaat de productie van een teveel aan talg zelfs tegen, waardoor het haar beter behandelbaar is.

Moroccanoil producten voor gezond haar

Moroccanoil producten zijn vol van arganolie en vormen daarom de haarverzorging bij uitstek voor in jouw salon. Het merk is binnen 10 jaar uitgegroeid tot één van de meest iconische merken van de beautywereld. Een van de oprichtsters, Carmen Tal, kwam met de olie in aanraking nadat haar haar ernstig beschadigd was geraakt. Hierna besloot ze deze unieke behandeling in een eigen productlijn te verwerken om alle vrouwen kennis te laten maken met de bijzondere werking van arganolie. Wil je Moroccanoil kopen? Zorg er dan voor dat je de juiste producten aanschaft voor de verschillende haartypes. Moroccanoil treatment is de perfecte basis voor gezond en glanzend haar en kan bij elke haarsoort worden gebruikt.

Heb je een eigen kapsalon? Sluit je aan

Wil je graag onderscheidende haarproducten kopen voor je salon? Beautydistrict helpt jou bij het zoeken naar producten die meerwaarde bieden aan jouw assortiment. Meld je aan bij Beautydistrict.