Close Menu

Haarverf merken kapper

Voor haarverf merken hoef je als kapper niet verder te zoeken. Bij Beautydistrict kun je je hart ophalen. We bieden professionele merken aan die altijd het gewenste resultaat opleveren. Wij garanderen kwaliteit en bieden ieder haartype de verzorging die het nodig heeft. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan haarproducten kopen die in jouw salon zeker niet zullen misstaan.

Professionele Kappersproducten

Professionele kappersproducten

Beautydistrict biedt een ruim assortiment professionele kappersproducten van de beste merken. Met onze professionele haarverzorging kun jij al je klanten precies de behandeling geven die ze nodig hebben. Wij distribueren onder andere de producten van Oligo Professionnel. Met de haarverf van Oligo Professionnel ben je altijd verzekerd van een levendige kleur die lang aan blijft houden en eenieder een stralende uitstraling geeft. 

Ook bieden we de producten van het merk Moroccanoil aan. Deze producten zijn gemaakt op basis van arganolie. Deze olie wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de arganboom. De natuurlijke olie zit boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Door deze olie te verwerken in hun producten, heeft Moroccanoil een haarverzorgingslijn gecreëerd die het haar voedt, versterkt, hydrateert en herstelt. Arganolie maakt het haar niet vet, maar zacht en handelbaar. Probeer het zelf uit en koop een van onze producten!

Wij bieden onder andere:

  • shampoo en conditioner;
  • Moroccanoil treatment;
  • maskers;
  • kammen en borstels;
  • hoofdhuidbehandeling.


Merken haarverf kapper

De kappersmerken die wij aanbieden staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. We hebben een compleet assortiment aan haarproducten. Of je nou op zoek bent naar haarverf van Oligo Professionnel of een nieuwe borstel wil kopen: stop met zoeken. Beautydistrict heeft het allemaal. Bovendien zijn al onze producten makkelijk in gebruik en laten ze snel resultaat zien. Succes verzekerd!

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Er zijn verschillende verkooppunten in Nederland waar je de diverse producten van Oligo Professionnel kunt kopen. Zoek snel een verkooppunt bij jou in de buurt. Wil je producten bestellen voor in je salon? Bestel de producten binnenkort online en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw kapsalon. We helpen je graag verder. 

Neem direct contact op