Close Menu

Moroccanoil producten

Beautydistrict is de distributeur van o.a. Moroccanoil producten. Wij verkopen hoogwaardige verzorgingsproducten voor elk type haar. Moroccanoil is de eerste productlijn die bij ons binnen kwam. Moroccanoil is ontwikkeld op basis van arganolie, een plantaardige olie die in de Mediterrane wereld al eeuwenlang gebruikt wordt. Deze wonderlijke olie is verwerkt in producten die de perfecte bescherming bieden voor jouw haar. Moroccanoil producten staan voor hoge kwaliteit.

Moroccanoil kopen voor jouw salon?

Bij Beautydistrict koop je de beste producten op basis van arganolie. Wij bieden niet alleen hydraterende shampoo en conditioner, maar ook stylingproducten voor het haar en een uitgebreid assortiment aan bodyproducten van Moroccanoil.

Waarom zou ook jij producten van Moroccanoil kopen? Arganolie zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten. Deze heilzame bestanddelen zijn verwerkt tot een olie die voor ieder haartype allerlei voordelen biedt. De producten van Moroccanoil vergroten de elasticiteit van haar en herstellen beschadigd haar. Jij wil toch ook het beste voor je klanten?

Moroccanoil productlijnen

Ons haarverzorgingsaanbod van Moroccanoil biedt een scala aan mogelijkheden. Regelmatig geven wij trainingen en workshops over Moroccanoil. Met de producten van Moroccanoil hoeft niemand meer te twijfelen of haar haar wel goed zit. De verzorging van Moroccanoil laat jouw klanten waar en wanneer dan ook stralen! Moroccanoil heeft de volgende productlijnen:

  • Repair;
  • Hydration;
  • Smooth;
  • Volume;
  • Texture;
  • Curl;
  • Style;
  • Finish;
  • Balance.


Al deze producten zijn verrijkt met arganolie en bieden daarmee de ultieme verzorging van je haar. Zo hoef je je niet langer zorgen te maken over droog of beschadigd haar, maar kunnen jouw klanten altijd met een glanzende en gezonde coupe de deur uit. Bekijk ook de website van Moroccanoil.

Moroccanoil bij het Beautydistrict

Bij het Beautydistrict laten wij zien dat je Moroccanoil producten op heel veel verschillende manieren kan gebruiken. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar een alternatief, want bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Beautydistrict biedt de beste Moroccanoil producten voor iedere gelegenheid: van een perfecte mousse tot een verzachtende bodylotion. Breid je assortiment vandaag nog uit met onze Moroccanoil assortiment. Wij bieden jou ondersteuning op het gebied van ondernemerschap, marketing en educatie. Heb je nog vragen over de producten van Moroccanoil? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. 

Neem direct contact op