Close Menu

Moroccanoil producten

Beautydistrict is de distributeur van o.a. Moroccanoil producten. Wij verkopen hoogwaardige verzorgingsproducten voor elk type haar. Moroccanoil is de eerste productlijn die bij ons binnen kwam. Moroccanoil is ontwikkeld op basis van argan olie, een plantaardige olie die in de Mediterrane wereld al eeuwenlang gebruikt wordt. Deze wonderlijke olie bevat voedende ingrediënten en is verwerkt in producten die de perfecte bescherming bieden voor jouw haar. Moroccanoil haarproducten staan voor de hoogste kwaliteit.

moroccanoil producten

Moroccanoil kopen voor jouw salon?

Bij Beautydistrict koop je de beste producten op basis van arganolie. Wij bieden niet alleen hydraterende en normale shampoo en conditioner, maar ook stylingproducten voor het haar en een uitgebreid assortiment aan bodyproducten van Moroccanoil body en Moroccanoil treatment.

Waarom zou ook jij producten van Moroccanoil kopen? Argan olie zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten. Deze heilzame bestanddelen zijn verwerkt tot een bijzondere olie behandeling die voor ieder haartype vele voordelen biedt. Moroccanoil is bedoeld voor krullend haar, gekleurd haar, glad haar, golvend haar, kortom; alle categorieën haartypen van vrouwen en/of mannen. De producten van Moroccanoil vergroten de elasticiteit van het haar voor onder andere extra volume en herstellen van ernstig beschadigd haar. Jij wil toch ook het beste voor je klanten?

Moroccanoil productlijnen

Ons haarverzorgingsaanbod van Moroccanoil biedt een tal van mogelijkheden. Regelmatig geven wij trainingen en workshops over Moroccanoil in combinatie met tips wat betreft styling, kleurbehandeling en handelbaarheid van het haar. Met dit hoeft niemand meer te twijfelen of diens haar wel goed zit. De verzorging van Moroccanoil laat jouw klanten waar en wanneer dan ook stralen! Moroccanoil heeft de volgende productlijnen (voor verschillende haartype):

  • Repair;
  • Hydration;
  • Smooth;
  • Volume;
  • Texture;
  • Curl;
  • Style;
  • Finish;
  • Balance.

Al deze verschillende lijnen zijn verrijkt met arganolie en spelen daarmee een belangrijke rol in de ultieme haarverzorging. Zo hoef je je niet langer zorgen te maken over droog, vettig of fijn haar, maar kunnen jouw klanten altijd met een prachtige glans in de haren, lekkere geur en gezonde coupe de deur uit. Naast haarverzorging heeft Moroccanoil ook de signature parfum met een heerlijke, bloemige geur met kruidige amber. Bekijk ook de website van Moroccanoil.

Moroccanoil bij het Beautydistrict

Bij Beautydistrict laten wij zien dat je Moroccanoil producten op heel veel verschillende manieren kan gebruiken. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar een alternatief, want bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Beautydistrict biedt de beste Moroccanoil producten voor iedere gelegenheid: van een perfecte mousse tot een verzachtende bodylotion en van haarmaskers tot een leave-in conditioner. Breid je assortiment vandaag nog uit met ons Moroccanoil assortiment. Wij bieden jou ondersteuning op het gebied van ondernemerschap, marketing en educatie. Heb je nog vragen over de Moroccanoil haarproducten? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren jou graag in het gebruik van onze haarproducten. 

Neem direct contact op