Close Menu

Moroccanoil Shampoo

De shampoo’s van Moroccanoil zijn voedend voor haar en hoofdhuid, waardoor je een kapsel creëert dat perfect in model blijft zitten. Voor ieder haartype is er een andere lijn producten, waardoor Moroccanoil voor iedereen toegankelijk is. Zo kun je voor iedere klant in de salon een passende productlijn gebruiken voor het beste resultaat. Een goede shampoo is de basis voor een mooi kapsel en een verzorgde hoofdhuid. Zeker in combinatie met andere producten van het merk, zoals de Moroccanoil Treatment, zorg je voor een feilloos uiterlijk.

Neem direct contact op

 

Moroccanoil Shampoo

 

Moroccanoil: welke shampoo kiezen?

In de salon komen waarschijnlijk heel veel verschillende mensen met nog meer verschillende kapsels en haartypen. Om uit al die verschillende kapsels het beste naar voren te halen kies je een shampoo op basis van het soort haar van de klant. Klanten met krullen kunnen het best de Moroccanoil Curl lijn gebruiken, terwijl je voor mensen met beschadigd haar het best kunt kiezen voor repairing shampoo. Benieuwd naar wat anderen vinden van de argan oil shampoo? Zoek een Moroccanoil shampoo review op en je zult zien dat iedereen verbluft staat van de resultaten. Een greep uit het shampoo Moroccanoil assortiment:

  • Vochtinbrengende hydrating shampoo;

  • Moroccanoil volume shampoo;

  • Curl enhancing shampoo;

  • Color care perfecting shampoo;

  • Moroccanoil dry shampoo. 

Kleur Haarverf Versterken met Shampoo

Kleur haarverf versterken met shampoo

Na een aantal wasbeurten vervaagt de haarverf van kleur. Dat is heel logisch maar wel zonde van de kleur. Om dit te voorkomen kun je het haar wassen met een color perfecting shampoo van Moroccanoil. In de salon zelf haar je hiermee het meeste uit de verf, waardoor de kleur zo intens mogelijk wordt. Als je een tube aan de klant verkoopt, kan deze thuis ook de kleur bijhouden waardoor er zo lang mogelijk plezier aan wordt beleefd. Zo haal je samen met de klant het beste uit het kapsel. Daarnaast is de shampoo op arganoliebasis zeer verzorgend, wat belangrijk is voor geverfd haar.

Moroccanoil Volume Shampoo

Moroccanoil shampoo, waar te koop? Beautydistrict Aalsmeer!

Bij Beautydistrict zijn wij professionals in beauty en weten dus alles over verzorging en styling van haar. Naast producten kunnen wij je ook voorzien van informatie over alle soorten shampoo, zodat jij volgende keer weet wat je moet zeggen wanneer iemand vraagt “Welke Moroccanoil shampoo is het beste voor mijn haar?” Moroccanoil is een van de merken die wij verkopen, maar wij zijn ook nog van een aantal andere fenomenale kappersmerken distributeur. Wil je meer informatie over onze producten voor jouw salon? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bij Beautydistrict vind je Moroccanoil shampoo en nog veel meer!

Neem direct contact op