Close Menu

Natuurlijke haarproducten

Haarproducten gebaseerd op natuurlijke ingrediënten bestel je bij Beautydistrict. Wij hebben de passie voor het vinden van kenmerkende kwaliteitsproducten voor salons. Enkele van de productlijnen die wij aanbieden zijn de fantastische producten van Moroccanoil en Oligo Professionnel.

Haarproducten van natuurlijke oorsprong van Moroccanoil

Natuurlijke Haarproducten

Alle producten van Moroccanoil bevatten natuurlijke arganolie, wat een voedende en revitaliserende uitwerking heeft op ieder haartype. De natuurlijke vitaminen, mineralen en antioxidanten in de olie versterken de elasticiteit van het haar en herstellen de glans van levenloos haar. Het wonderlijke goedje wordt al eeuwenlang in de Mediterrane wereld gebruikt om vrouwen met onhandelbaar haar uit de brand te helpen. In Nederland is het kort geleden geïntroduceerd en nu al een succes. Nu bieden ook wij deze haarproducten aan om zoveel mogelijk vrouwen kennis te laten maken met dit wondermiddel.

Natuurlijk aanvoelende haarproducten voor krullen

In ons aanbod met diverse productlijnen bieden wij ook haarproducten voor krullen. Zelfs voor de meest koppige krullen heeft Moroccanoil de oplossing. Hun haarverzorgingsproducten voelen door hun blauwe kleur en arganolie natuurlijk aan. Aan deze natuurlijke ingrediënten heeft Moroccanoil andere elementen toegevoegd om de geur, textuur en effectiviteit te verbeteren. Zo heb jij binnen no time de lastigste lokken getemd. Een greep uit ons aanbod:

  • hydraterende shampoo;
  • verzachtende conditioner;
  • intense krulcrème;
  • verzachtende lotion;
  • stimulerende spray;
  • verzachtend masker.


Moroccanoil brengt jou het complete pakket voor in je salon. Met een ruim assortiment van haarborstels en -kammen weet jij met gemak orde te scheppen in elke wilde haardos. De natuurlijk aanvoelende haarproducten van Moroccanoil zorgen ervoor dat het haar zachter aanvoelt, beter handelbaar is en makkelijker is om te verzorgen. Zo ga jij elke uitdaging in je kapsalon met een glimlach tegemoet.

Haarverzorging voor elke coupe

Van fijn tot dik en van golvend tot steil: Moroccanoil biedt voor ieder haartype de beste haarproducten aan. Wij hebben volumegevende mousse om het haar meer power te geven, maar bieden ook hydraterende gezichtsmaskers aan die het haar bevochtigen en de elasticiteit van het haar verbeteren. Zelfs voor een droge of vette hoofdhuid biedt Moroccanoil uitkomst. De speciale, natuurlijke behandeling van arganolie bestrijdt irritaties en droogheid en revitaliseert het haar.

Sluit je aan bij Beautydistrict

Ben jij ook overtuigd geraakt van de wonderlijke werking van onze op natuurlijke ingrediënten gebaseerde haarverzorgingsproducten? Bestel jouw haarproducten binnenkort bij Beautydistrict! Professionaliteit en effectiviteit verzekerd. Daarnaast bieden promotie- en marketing materiaal voor jouw salon. Bezoek onze webshop en bekijk ons aanbod of neem contact met ons op.

Neem direct contact op