Close Menu

Professionele haarproducten

Professionele haarproducten voor jouw salon vind je via Beautydistrict. Beautydistrict is de distributeur van hoogwaardige kwaliteitsproducten aan de beauty industrie. De haarproducten die wij aanbieden, bieden de perfecte verzorging voor alle haartypes. In ons assortiment vind je topmerken zoals Moroccanoil, Oligo Professionel en #Mydentity

Neem direct contact op

Haarverzorgingsproducten van Moroccanoil, Oligo Professionnel en #Mydentity
Professionele Haarproducten

Wij bieden haarverzorgingsproducten van Moroccanoil en Oligo Professionnel. De Moroccanoil producten die wij verkopen zijn rijk aan arganolie. Deze olie is, in tegenstelling tot veel andere oliën, niet vet, maar voedt en herstelt het haar, waardoor je in mum van tijd een nieuwe, frisse look hebt gecreëerd. Hoewel op arganolie gebaseerde producten in de Mediterrane wereld al langere tijd populair zijn, vindt Moroccanoil dat het wonderlijke middel ook in de westerse wereld meer bekendheid moet verkrijgen. Ze willen dat alle vrouwen overtuigd raken van en geïnspireerd worden door hun professionele Moroccanoil producten. De haarverzorging van Oligo Professionnel bestaat uit gezonde, exclusieve haarproducten die in jouw salon niet zullen misstaan.

Professionele haarproducten met arganolie

Arganolie bevat veel vitaminen, antioxidanten en mineralen die de huid en het haar versterken en herstellen. Bijzonder genoeg bieden Moroccanoil producten niet alleen een uitkomst voor futloos haar, maar ook voor dik en krullend haar. Daardoor is deze effectieve haarverzorging een onmisbare toevoeging aan elke kapsalon. De professionele, multifunctionele producten van Moroccanoil zullen op jouw plank zeker niet misstaan!

Professionele haarverzorging van Moroccanoil

De haarverzorgingsproducten van Moroccanoil zijn er in alle soorten en maten. Moroccanoil vergroot de elasticiteit van het haar en herstelt beschadigt haar. De producten van Oligo Professionnel zijn hoogwaardig en geschikt voor ieder haartype. Of je nou op zoek bent naar een hydraterende shampoo of verzachtend haarmasker: bij Beautydistrict ben je aan het juiste adres. Wij bieden de professionele haarverzorging die jij aan je klanten wil overdragen. Een greep uit het uitgebreide assortiment van Moroccanoil:
Moroccanoil Haarverzorging

  • Repair;
  • Hydration;
  • Smooth;
  • Volume;
  • Texture;
  • Curl;
  • Style;
  • Finish;
  • Balance.

Bekijk het hele aanbod en bestel jouw ideale, ongekunstelde verzorgingsproducten via onze site. Wij bieden verzorging voor fijn, medium, dik en golvend of krullend haar. Met onze professionele haarverzorging kun jij iedere vrouw de verzorging geven die zij nodig heeft.

Krijg advies over haarproducten voor jouw salon

Beautydistrict heeft niet alleen de beste professionele producten, maar ook de beste service. Zo geven wij jou inzicht in promoties en bieden wij downloadbaar marketing materiaal. Ook bieden wij binnenkort de mogelijkheid online te bestellen, zodat je snel je haarproducten in huis hebt. In onze educatieruimte leren we jou alles over de nieuwste trends en de beste methodes. Zo weet jij altijd hoe jij het beste de belangen van je klanten kunt behartigen.

Bekijk ons hele assortiment en bestel de haarproducten van de beste merken online. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Neem direct contact op