. If You Know, You Know – Beautydistrict B.V.
Moroccanoil Treatment Reanimation
Moroccanoil Nieuws

If You Know, You Know

Heb je het al gehoord? Moroccanoil Treatment is officieel de nummer 1 haarverzorgingsolie in de VS.* We vieren dit met een tijdelijke nieuwe, limited-edition verpakkingen in Original en Light!

Heb je al gezien hoe prachtig de nieuwe limited-edition Moroccanoil Treatment-verpakking eruit ziet? Ontworpen door de veelgeprezen kunstenaar Asia Pietrzyk, met op de fles een stralende vrouw die haar favoriete schoonheidsgeheim deelt! De boodschap is helder: iedereen die Moroccanoil Treatment kent, is er helemaal weg van en kan niet wachten om het met de wereld te delen!

Moroccanoil Treatment Original: 

Als ultieme basis voor alle haarstyling, dient Moroccanoil Treatment Original voor doorgaans de meeste haartypes als onmisbaar product om lokken te voorzien van hydratatie, pluis te temmen en te doordrenken met voedende ingrediënten.

Moroccanoil Treatment Light: 

Als ultieme basis voor alle haarstyling voor licht(-gekleurd), grijs, opgelicht bruin haar of haar dat een fijne, poreuze structuur heeft. Treatment Light werkt verder precies als de Original en voorziet lokken van hydratatie, temt pluis en doordrenkt het haar met voedende ingrediënten.