. Clarifying Shampoo – Beautydistrict B.V.
Moroccanoil Clarifying Shampoo
Moroccanoil Nieuws

Clarifying Shampoo

Een revitaliserende formule met diep reinigende werking die de dagelijkse opbouw van residu zoals minerale resten, chloor en restanten van haarproducten verwijdert. Brengt haar en hoofdhuid weer in een gezonde, gewichtloze balans. Bevat argan- en avocado-olie, keratine en essentiële oliën die voeden en hydrateren. Kan voorafgaand aan een kleuring (permanent of demi-permanent) of andere chemische behandeling worden gebruikt voor een optimaal gelijkmatig resultaat.

● Herstelt de vochtbalans
● Veilig voor gekleurd haar
● Verrijkt met keratine
● Rijk aan argan- en avocado-olie
● Bevat extracten van lavendel, kamille en jojoba
● Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen 

Beschikbaar in 250 ml en 1000 ml (not for resale) formaat.

GEBRUIKSAANWIJZING
Het haar goed nat maken om het weelderige, luxe schuim van de geconcentreerde formule te activeren. Om productophoping volledig te verwijderen steeds een beetje water toevoegen en tegelijkertijd goed masseren over haar en hoofdhuid. Goed uitspoelen totdat het water helder is. Indien nodig herhalen. Twee keer per maand gebruiken of, bij veelvuldig gebruik van haarproducten, regelmatig zwemmen of bij hard water, één of twee keer per week. Opvolgen met een Moroccanoil Conditioner of Mask.

Belangrijkste ingrediënten:
• Arganolie: deze natuurlijke olie is extreem rijk aan tocoferol (vitamine E), essentiële vetzuren en antioxidanten qqen voedt het haar.
• Lavendel, rozemarijn, kamille en jojoba: natuurlijke plantenextracten die droog haar voeden.
• Keratine: structuurproteïne die het haar opnieuw opbouwt en beschadigd of poreus haar versterkt.
• Panthenol: een vorm van vitamine B5 die hydrateert en voor een glossy finish zorgt.

Wanneer heeft iemand Clarifying Shampoo nodig?
Stylingproducten, hard water en minerale afzetting, chloor en milieuvervuiling kunnen zich allemaal na verloop van tijd ophopen in het haar. Hierdoor kan het haar er dof, vettig en slap uitzien. Clarifying Shampoo zuivert het haar zorgvuldig en reset haar en hoofdhuid als het ware. Met als resultaat een schoon canvas waarop producten optimaal effectief zijn. Moroccanoil Clarifying Shampoo heeft een unieke samenstelling die het haar niet alleen diep reinigt maar ook voedt en hydrateert.