Het verhaal van Moroccanoil begon tijdens een reis van mede-oprichtster Carmen Tal. Na een kleurbehandeling was Carmen’s haar zwaar beschadigd, waarna een vriend haar bracht naar een salon waar ze een bijzondere oliebehandeling kreeg. Het resultaat was verbluffend en het haar was getransformeerd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar haar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten stelde Carmen zichzelf het doel om deze unieke behandeling te delen met de hele wereld. Moroccanoil was geboren.

Moroccanoil is de leider en pionier in haar- en lichaamsverzorging op basis van arganolie. Wat maakt het merk uniek ten opzichte van andere merken? Het is de expertise in het creëren van formules die zowel de verzorgende aspecten van arganolie hebben, als ook herstellende krachten die ontstaan in combinatie met andere ingrediënten. Alle producten (van shampoos tot styling-, finishing- en kleurproducten) zijn doordrenkt met arganolie, rijk aan antioxidanten. Ze zorgen voor natuurlijk zacht en glanzend haar én verbeteren de haarstructuur bij elk gebruik!

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beautyindustrie – de Moroccanoil Treatment – is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Het merk Moroccanoil, dat in de afgelopen jaren bijna elke salon, spa en catwalk heeft gezien en in elk magazine besproken is, creëert producten die zeer effectief voor het haar zijn, maar altijd gemakkelijk in gebruik. De unieke ingrediënten en de bekende verzorgende en glans-creërende effecten van Moroccanoil op het haar hebben er inmiddels voor gezorgd dat de producten in meer dan 80 landen wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Moroccanoil Professional Haircolor

Moroccanoil Professional Haircolor

Moroccanoil Professional Haircolor bestaat uit een compleet portfolio haarkleuringen en lighteners, die zijn verrijkt met arganolie. Van de permanente Color Rhapsody tot de demi-permanente Color Calypso en van Color Infusion color mixers tot Blond Voyage lighteners, de uitgebreide lijn biedt iedere colorist grenzeloze creatieve mogelijkheden. Voor een levendige, langdurige haarkleur met intense glans en optimale verzorging.

Het gepatenteerde ProArginine + ArganID™️-systeem is een baanbrekende technologie voor uitzonderlijke bescherming en herstel tijdens het kleuren. ProArganine is een aminozuur dat van nature in de haarvezel wordt aangetroffen. In oorspronkelijke staat is het sterk alkalisch van aard, bij gebruik op een hoger en actiever niveau wordt het een krachtig alkaliserend middel dat de haarkleurchemie ondersteunt. De kleur hecht gemakkelijker aan haar dat is behandeld met het ProArginine + ArganID™️-systeem, waardoor een gezondere, langdurige haarkleur ontstaat.

Moroccanoil Hair Treatment Light

Moroccanoil Hair

Geïnspireerd door de Middellandse Zee, komt het merk Moroccanoil tot leven door onze iconische turkooise kleur en kenmerkende geur voor een exotische ervaring die de zintuigen prikkelen.

Ons eerste product, de originele Moroccanoil Treatment, was baanbrekend op het gebied van haarverzorging verrijkt met arganolie. Het creëerde een wereldwijde hype rondom arganolie.

De kern van ons merk is de gemeenschap van stylisten die ons blijft inspireren om effectieve en gebruiksvriendelijke producten te maken. Tot op heden blijft ons doel onveranderd: baanbrekende innovaties produceren op het gebied van schoonheid, terwijl we ons platform blijven gebruiken om een verschil te maken.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body

Ervaar de zee, het zand, de wind, en geuren van de Middellandse Zee met een lijn van luxe producten delicaat geparfumeerd om onmiddellijke de zintuigen te bevredigen. Een verwennerij van top tot teen met lichaams producten met eigen argan met arganolie doordrenkte formules die de huid gevoed, natuurlijk stralend, en onweerstaanbaar mooi.

De Fragrance Originale collectie is gekenmerkt door de bekende geur van Moroccanoil. Het neemt je mee op een ontspannende en exotische reis door de zee, het zand en de wind van het Middellandse Zee gebied.