. Moroccanoil – Beautydistrict B.V.

Moroccanoil

Een complete collectie haar- en huidverzorging, styling en kleur, op basis van arganolie!

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beautyindustrie – de Moroccanoil Treatment – is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Het merk Moroccanoil, dat in de afgelopen jaren bijna elke salon, spa en catwalk heeft gezien en in elk magazine besproken is, creëert producten die zeer effectief voor het haar zijn, maar altijd gemakkelijk in gebruik. De unieke ingrediënten en de bekende verzorgende en glans-creërende effecten van Moroccanoil op het haar hebben er inmiddels voor gezorgd dat de producten in meer dan 80 landen wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Moroccanoil is de leider en pionier in haar- en lichaamsverzorging op basis van arganolie. Wat maakt het merk uniek ten opzichte van andere merken? Het is de expertise in het creëren van formules die zowel de verzorgende aspecten van arganolie hebben, als ook herstellende krachten die ontstaan in combinatie met andere ingrediënten. Alle producten (van shampoos tot styling-, finishing- en kleurproducten) zijn doordrenkt met arganolie, rijk aan antioxidanten. Ze zorgen voor natuurlijk zacht en glanzend haar én verbeteren de haarstructuur bij elk gebruik!

Moroccanoil Carmen Tal

Het verhaal van Moroccanoil begon tijdens een reis van mede-oprichtster Carmen Tal. Na een kleurbehandeling was Carmen’s haar zwaar beschadigd, waarna een vriend haar bracht naar een salon waar ze een bijzondere oliebehandeling kreeg. Het resultaat was verbluffend en het haar was getransformeerd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar haar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten stelde Carmen zichzelf het doel om deze unieke behandeling te delen met de hele wereld. Moroccanoil was geboren.

De ontspannende en iconische geur van Moroccanoil zorgt voor een exotische ervaring die alle zintuigen prikkelt. Ervaar het zand, de wind en de geuren van de Middellandse Zee met een lijn luxueuze producten die subtiel geparfumeerd zijn voor een onmiddellijke verwennerij van de zintuigen.

Moroccanoil Professional Haircolor

Moroccanoil Professional Haircolor

Moroccanoil Professional Haircolor bestaat uit een compleet portfolio haarkleuringen en lighteners, die zijn verrijkt met arganolie. De uitgebreide lijn biedt iedere colorist grenzeloze creatieve mogelijkheden en bestaat uit Color Rhapsody (permanent), Color Calypso (demi-permanent,) Color Infusion (7 mixers) en de Blond Voyage Lighteners (Powder en Clay). Voor een levendige, langdurige haarkleur met intense glans en optimale verzorging.

Moroccanoil Color combineert ArganID™️-technologie met een ProArganine-systeem dat de haarschubben opent, waardoor zowel kleurpigmenten als de verzorgende arganolie tot diep in de cortex kunnen dringen. De arganolie in de kleurproducten zorgt voor een ultieme glans. Verder onderscheidt Moroccanoil Color zich door de lange levensduur van de kleur, veroorzaakt door de gepatenteerde technologie.

Moroccanoil Hair Treatment Light

Moroccanoil Hair

De haarverzorgingsproducten van Moroccanoil vallen op door de ultieme glans, intensieve verzorging en natuurlijk de iconische geur. Kenmerkende producten zijn het Moroccanoil Treatment (in Original en Light) en de Shampoo & Conditioner-duo’s in meerdere varianten: Extra Volume, Hydration, Curl, Frizz, Repair én Color Care (nieuw!).

Het eerste product, de originele Moroccanoil Treatment, was baanbrekend op het gebied van haarverzorging verrijkt met arganolie en creëerde een wereldwijde hype rondom arganolie. Eigenlijk zou elke behandeling in de salon moeten beginnen met Moroccanoil Treatment – één product met heel veel voordelen, zoals het verzorgen van zachtheid, handelbaarheid en het versnellen van de droogtijd. Na slechts één keer aanbrengen van Moroccanoil Treatment neemt de glans in het haar met wel 118% toe, blijkt uit een onafhankelijk onderzoek.

Moroccanoil Body

Moroccanoil Body

Moroccanoil is sinds het ontstaan steeds bezig geweest met vernieuwen. Naast haarverzorging en kleur bestaat het assortiment uit een zorgvuldig samengestelde collectie van Body-producten, allemaal voorzien van een unieke mix van oliën en voedende ingrediënten, naast de pure arganolie waar het merk zo bekend om is!

Moroccanoil Body™ is een luxueuze collectie met gepatenteerde formules die elk de huid voeden, laten stralen en onweerstaanbaar mooi maken. De geur zorgt voor een bijzondere, zintuiglijke ervaring, geïnspireerd op het Middellandse Zeegebied.

De producten van Moroccanoil Body™ bevatten geen parabenen of minerale oliën. Ieder product is ontwikkeld op basis van formules verrijkt met arganolie en ingrediënten van enkel de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor directe en langdurige resultaten. Een bijzondere en luxueuze ervaring in ieder opzicht.

Klant worden?

Moroccanoil High Shine Gloss Color Depositing Mask Clear

Verken de betoverende wereld van Moroccanoil, geïnspireerd door het Middellandse Zeegebied. Ontdek de iconische turquoise verpakking en onderscheidende geur voor een exotische belevenis met de kracht van arganolie! Van de baanbrekende Moroccanoil Treatment tot een gepassioneerde community van haarstylisten, bij Moroccanoil draait alles om beleving. Benieuwd naar onze producten of op zoek naar deskundig advies voor jouw salon?