. Nieuw! Moroccanoil Body Collection – Beautydistrict B.V.
Moroccanoil Nieuws

Nieuw! Moroccanoil Body Collection

Ervaar de zee, het zand, de bries en de geuren van de Middellandse Zee met een lijn van luxe producten die subtiel geparfumeerd zijn voor een onmiddellijke bevrediging van de zintuigen. Laat je van top tot teen verwennen met lichaamsproducten vanuit gepatenteerde formules met arganolie die de huid voeden, een natuurlijke gloed geven en onweerstaanbaar mooi maken!

 

Nieuwe producten:

Moroccanoil Body Polishing Scrub: 

Een revitaliserende scrub op gelbasis met gemalen arganschil en lavapuimsteen, die dode huidcellen zachtjes verwijdert. Verrijkt met arganolie, avocado-, rijstzemelen-, zoete amandel-, saffloer- en druivenpitolie voor voeding en hydratatie. Masseer op vochtige of droge huid, vooral op ruwe plekken. Mild genoeg voor dagelijks gebruik, laat de huid zacht en soepel achter. Combineer voor een complete ervaring met Shower Gel, Body Lotion, Body Butter en Dry Body Oil. Maak je huid weer zacht en soepel!

Vrij van parabenen. Vrij van minerale oliën. Sulfaatvrij.

Moroccanoil Body Lotion:

Ervaar een lichtgewicht hydratatie met arganolie, aloëbladextract, tsubaki-olie en teunisbloemolie. Deze lotion trekt snel in, maakt de huid zachter, gladder en stralender. Masseer dagelijks in op het hele lichaam, zowel op een vochtige als droge huid. Combineer voor een complete ervaring met Body Polishing Scrub, Shower Gel en Brumes du Maroc. Verwen jezelf met deze luxe hydratatie!

Vrij van parabenen. Vrij van minerale oliën.

Moroccanoil Body Soufflé: 

Rijke hydratatie met arganolie, squalaan en macadamiazaadolie. Deze luxe crème hydrateert en voedt de huid voor een verbeterde textuur en tint. Dagelijks royaal aanbrengen op een vochtige of droge huid voor een snel geabsorbeerde, gehydrateerde en soepele huid. Combineer voor optimale verzorging met Body Polishing Scrub en Brumes du Maroc. Geniet intens van rijke hydratatie!

Vrij van parabenen. Vrij van minerale oliën.

Moroccanoil Body Butter: 

Intensief voedend met arganolie, hyaluronzuur, shea-, mango-
en cacaoboter, olijfolie en avocado-olie. Deze rijk geconcentreerde, snel absorberende crème hydrateert intensief en verzacht de droge huid zonder een vettige laag achter te laten. Masseer dagelijks in op een vochtige huid, vooral op ruwe en droge plekken. Combineer voor een complete ervaring met Body Polishing Scrub, Shower Gel en Brumes du Maroc. Verrijk je huid met de rijkdom van voedende ingrediënten!

Vrij van parabenen. Vrij van minerale oliën.

Moroccanoil Body in Fragrance OriginaleMoroccanoil Body in Fragrance Originale