. Oligo Curls and Texture Kit – Beautydistrict B.V.
Nieuws Oligo

Oligo Curls and Texture Kit

Word vandaag nog een betere (krul)haarstylist met extra kennis en vaardigheden! De Oligo Curls and Texture Kit is samengesteld in samenwerking met krulspecialist Martina Nicholas en biedt kwalitatief hoogwaardige producten. Om nog meer vertrouwen te krijgen bij het behandelen van verschillende haartypes achter de stoel!

DEZE STYLIST KIT BEVAT:

1 x Calura Curl Balm 250 ml 
Omarm de krullen van je klant! Breng aan op schoon, vochtig haar om de natuurlijke krullen in te sluiten en te definiëren. Deze pluisvrije formule houdt het haar glanzend, maar nooit stug!

1 x Blacklight Volumizing Styling Balm 250 ml
Een lichtgewicht crème die zorgt voor ultiem volume, langdurige hydratatie en glans. Biedt een flexibele hold, vochtbestendigheid, thermische bescherming en kleurbescherming. Temt pluizen en gespleten haarpunten.

1 x Blacklight Smart Bond Protection and Strengthening Concentrate 100 ml 
Dit product is een opzichzelfstaande professionele behandeling of een toevoeging aan chemische behandelingen. Samengesteld uit proteïnen die zijn geëxtraheerd uit rijst, versterkt dit product de innerlijke structuur van het haar én beschermt het het haaroppervlak tijdens chemische behandelingen. Biedt ook een controle tegen poreus haar.

1 x Blacklight Lightening Cream 400 g 
Geformuleerd voor alle technieken op en van de hoofdhuid af, licht het haar op tot 7 niveaus. Deze lightener licht op en toont tegelijkertijd in één enkele stap! Bevat een hoog lipidegehalte om het vocht in het haar te behouden tijdens het proces.

2 x Blacklight Smart Developers 20 vol. (6%) 240 ml 
De Blacklight Smart Developer moet worden gemengd met een Blacklight Lightener of Powershade. De Smart Developers zijn speciaal geformuleerd voor een perfecte consistentie van het mengsel, voor een optimale lift en om het aanbrengen te vergemakkelijken. Oligo Blacklight Developers zorgen voor consistente en betrouwbare resultaten bij elke toepassing.

OP=OP

In de doos zit ook een QR-code die linkt naar tips van Martina Nicholas! Video alvast bekijken? Zie hieronder!

Oligo Professionnel Curls and Texture KitOligo Professionnel Curls and Texture Kit